דרוש מידע כל מי שלא קיבל את הצ'ק מארה"ב לכאן!!

• הוסף לסימניות
לאחר כמה אשכולות של בירורים מתברר שיש הרבה מאוד אנשים שמשום מה לא קיבלו את המענקים או את חלקם.
מבירור אינטסיבי שערכתי הוצע לי בשלב זה להגיש טופס לחברה המטפלת שבו אני מצהיר שלא קיבלתי את הצ'ק והם בודקים ואם אכן הוא לא הופקד הם שולחים חדש, ואם הוא הופקד הם פותחים בחקירה.
המחיר לכזה שירות אצל נותני השירות נע באיזור 300 ש"ח.
אך יש אופציה להתאגד יחד ולהוזיל עלויות שיהא באיזור ה200 ש"ח ומטה.
מי שמעוניין שיציין פה ונצא לדרך.
יש לציין שלא תמיד השליחת טופס מספקת ולפעמים יש צורך בשליחת דו"ח.

• הוסף לסימניות
סטינו מהנושא.
מי רוצה להגיש טופס כזה ????
שיבוא לכאן .

• הוסף לסימניות
לאחר כמה אשכולות של בירורים מתברר שיש הרבה מאוד אנשים שמשום מה לא קיבלו את המענקים או את חלקם.
מבירור אינטסיבי שערכתי הוצע לי בשלב זה להגיש טופס לחברה המטפלת שבו אני מצהיר שלא קיבלתי את הצ'ק והם בודקים ואם אכן הוא לא הופקד הם שולחים חדש, ואם הוא הופקד הם פותחים בחקירה.
האם בכל מקרה משלמים או רק אם מקבלים את הצ'ק החסר? מי מטפל בזה? מישהו שמבין?
בגדול מענין אותנו

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת

• הוסף לסימניות
תגישו לבד, זה פשוט וזה חינם.
ממלאים את הטופס (הדרכה בהמשך אם תרצו) ושולחים אותו בפקס.

• הוסף לסימניות
יש מישהו פה שקיבל את הכסף לחשבון בנק אמריקאי? תוך כמה זמן?

• הוסף לסימניות
גם אנו לא קיבלנו את הצי'ק
אלא שקיבלנו טלפון מבנק בדרום על ערבי [בדואי] שרוצה להפקיד את הצי'ק
ואחרי טיפול מסור של בנקאית בסניף אחר
הצי'ק חזר אלינו ב"ה
מאיפה אתם בארץ ?

• הוסף לסימניות
מה המספר טלפון לברר מה קורה עם זה?
התקשרתי למספר שנתנו כאן פעם והם אמרו שלא יכולים לבדוק
אלא רק דרך האתר, ויש לי בעיה בכניסה אליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה