כללי כל ספריית פונטביט (845 משקלים!) מוצעת למכירה ב-245 ש"ח

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כפול 24 תשלומים

סה"כ: 5880 ש"ח

• הוסף לסימניות
מאיפה המידע?

• הוסף לסימניות
6820 כולל מע"מ

• הוסף לסימניות
המידע מהמיילים שקיבלנו מפונטביט

• הוסף לסימניות
מעניין, אני גם ברשימת התפוצה שלהם...
וכן, גם באתר שלהם, אין זכר למבצע...

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי במייל
אבל זה לא מבצע שימושי כי מי שמוציא 6800 ש"ח על פונטים בוודאי כבר יש לו חלק מהפונטים שלהם

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי במייל
אבל זה לא מבצע שימושי כי מי שמוציא 6800 ש"ח על פונטים בוודאי כבר יש לו חלק מהפונטים שלהם

• הוסף לסימניות
אם לא היו לי 80 אחוז מהפונטים שלהם זה היה מבצע מאוד אטרקטיבי

• הוסף לסימניות
אטרקטיבי ביותר,
אני אוכלת את הלב שלקחתי 220 פונטים במבצע שיצא סה"כ כולל מע"מ כמעט 3000 ש"ח (שאני עוד באמצע לשלם) ויחד עם ה150 משקלים הקודמים שהיו בכמעט 2000 ש"ח כולל מע"מ מגיעים כמעט לסכום של כל הספריה...

האמת מעניין אם ניתן לעשות הסבת מבצע באמצע.

• הוסף לסימניות
גם לי יש 2 חבילות שלהם והיה שווה יותר המבצע של כל הפונטים,
אך מהיכן יכולת לדעת שיהיה כזה מבצע?
עוד אף אחד לא עשה את זה.
זה כנראה בעקבות התחרות מול המתחרים...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי המבצע הזה מיועד בעיקר למערכות עיתונים, משרדי פרסום וכו'
הוא לא רלוונטי לגרפיקאים הסטנדרטיים.
רובם כבר קנו חבילה או שניים, ואלו שעוד לא קנו (סטודנטים וכדו') אין להם את היכולת להשקיע סכום כ"כ גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;750295:
אם לא היו לי 80 אחוז מהפונטים שלהם זה היה מבצע מאוד אטרקטיבי
יש לך 676 משקלים שלהם (80%)?;)

בתכל'ס לי יש כמעט שליש מהמשקלים שלהם - ואני מצדדת בדעה שלך...

אם היה אפשר לקבל נגיד 5 ש"ח הנחה על כל משקל שכבר רכשנו בעבר הייתי רוכשת עכשיו את החבילה הזו...
ומבחינה פרסומית: הייתי מצפה שייצאו במבצע כזה לקראת המשקל ה-1000 :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;750306:
אטרקטיבי ביותר,
אני אוכלת את הלב שלקחתי 220 פונטים במבצע שיצא סה"כ כולל מע"מ כמעט 3000 ש"ח (שאני עוד באמצע לשלם) ויחד עם ה150 משקלים הקודמים שהיו בכמעט 2000 ש"ח כולל מע"מ מגיעים כמעט לסכום של כל הספריה...

האמת מעניין אם ניתן לעשות הסבת מבצע באמצע.
כנ"ל... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם היו נותנים את הכל הגופנים + הגופנים של 2013, הייתי הולך על זה.
מה לעשות, וכמו אוהב ישראל, הגופנים המעניינים אותי, יש לי כבר (אם בפרטי, או במקומות העבודה),
אז זה בהחלט אטרקטיבי למי שאין לו, ולכן ציפיש צודקת.

• הוסף לסימניות
וזה לאלו שלא קיבלו ולא מאמינים... :)

קבצים מצורפים

• untitled.png
    KB 342.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מיותר לגמרי לסטודיו פעיל.
השקעה כדאית לסטודיו חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה