כל עוד הנר דולק....

• הוסף לסימניות
פרק פג בתהילים, תפילה נגד האויבים הנועצים להשמיד את ישראל...
שנזכה לבשורות טובות וגאולה בקורב...

קבצים מצורפים

• פג תהילים.jpg
    1.1 MB · צפיות: 12
  • IMG_8711.jpg
    2.6 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
המשקפיים גורעים...

• הוסף לסימניות
השניה מיותרת, והמשקפים לא בהכרח גורעים, הם מחברים את הפריטים הדוממים למעשה האדם, ורומזים על ניגוב דמעות סמוך..

• הוסף לסימניות
אני גם חושב שהמשקפיים גורעים!
כי הן משויכות לדור העכשווי לעומת נוסטלגיה שהתמונה מביעה.
התמונה השניה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
הראשונה סתמית....
השניה מקסימה! :) תאורה נהדרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;895844:
אני גם חושב שהמשקפיים גורעים!
כי הן משויכות לדור העכשווי לעומת נוסטלגיה שהתמונה מביעה.
התמונה השניה יפיפיה!
ראש בריא,
יש משהו במה שכתבת לגבי המשקפיים-זה מלמד שלא טוב להתעצל....
יש לי משקפיים ישנות אך-התעצלתי לחפש...
גורעים! ????
לא!! אך משקפיים ישנות היה מוסיפות...
"כמה שבצילום יש המון טעם אישי" וחופשי זה מותר- ;)

• הוסף לסימניות
אוקי, קיבלתי.
את לא חושבת שהתמונה מתערבבת עם עבר והווה? אתה מסתכל על התמונה ונסחף בנוסטלגיה של פעם... ממש מהעיירה - ופתאום משקפיים חדשניות שאין מצב שהיו בתקופה הזו...
כשכתבתי "גורעות" התכוונתי שאם היית צריכה להשתמש בתמונה למשו ברוח התקופה, לאאא היית יכולה לעשות את זה, הבנת?
ואני חוזר: התמונה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
השניה תאורה מקסימה
קצת בעית הקימפוז או בחיתוף
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;896116:
אוקי, קיבלתי.
את לא חושבת שהתמונה מתערבבת עם עבר והווה? אתה מסתכל על התמונה ונסחף בנוסטלגיה של פעם... ממש מהעיירה - ופתאום משקפיים חדשניות שאין מצב שהיו בתקופה הזו...
כשכתבתי "גורעות" התכוונתי שאם היית צריכה להשתמש בתמונה למשו ברוח התקופה, לאאא היית יכולה לעשות את זה, הבנת?
ואני חוזר: התמונה יפיפיה!

בנוסטלגיה של פעם... ממש מהעיירה - ופתאום משקפיים חדשניות שאין מצב שהיו בתקופה הזו...
קיבלתי.... צודק!!!........... צודק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה