כל צלמת מקצועית היתה פעם מתחילה...

• הוסף לסימניות
אני למדתי מאד מקצועי את הצילום, ואוהבת את זה מאד.
השקעתי בD700 של קנון עם עדשה של 18-135
כרגע אין לי כסף להשקיע ביותר,
חשבתי להציע את עצמי רק לכאלה שרוצות לצאת לצילומי חוץ שאז כידוע לא צריך תאורות וכ'ו...
יש כאן כאלו שהתחילו כך?
מומלץ?
ומה דעתכם על המצלמה והעדשה הזאת- יש לתמונות פוטנציאל איתם?
תודה על כל תשובה:)

• הוסף לסימניות
בטח שיש...
עוד לא היה אז 700D, אבל זה היה הגוף, הראשון והיחיד שקניתי חדש. מאז בכל הגופים לא חזרתי על השיטה הזו. רציתי יותר...

בעדשה, אני אישית התחלתי עם עדשת פריים פתוחה ומקצועית, (sigma 50 1.4 EX), אבל הבחירה שלך לא רעה בכלל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואם יהיו 250₪ פנויים, פלאש סיני בסיסי יהווה שדרוג גדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1591795:
אני למדתי מאד מקצועי את הצילום, ואוהבת את זה מאד.
השקעתי בD700 של קנון עם עדשה של 18-135
כרגע אין לי כסף להשקיע ביותר,
חשבתי להציע את עצמי רק לכאלה שרוצות לצאת לצילומי חוץ שאז כידוע לא צריך תאורות וכ'ו...
יש כאן כאלו שהתחילו כך?
מומלץ?
ומה דעתכם על המצלמה והעדשה הזאת- יש לתמונות פוטנציאל איתם?
תודה על כל תשובה:)

אם למדת מאוד מקצועי אז בטח את יודעת מה המגבלות של הציוד שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1591813:
אם למדת מאוד מקצועי אז בטח את יודעת מה המגבלות של הציוד שלך.

המגבלה שאני הכי יודעת, זה שברגע שאתחיל להשקיע, זה לא יגמר כזה בזול...
כי אני כבר ארצה יותר ויותר- אם כבר...
הרי בצילום אין לזה סוף...
ולכן אני שואלת צלמות בשטח, האם הרעיון שלי הגיוני ופוטנציאלי לתמונות יפות?...האם היו עוד מתחילות שעשו כמוני?

• הוסף לסימניות
אפשר לצלם תמונות נהדרות עם הציוד הזה.
מצד שני את תהיי מוגבלת הרבה יותר מאשר עם ציוד טוב יותר.

הנקודה של ציוד טוב זה לא רק מה הוא יודע לעשות אלא מה הוא לא יודע- ובאיזה שלב הוא אומר לך "גבירתי- זה גדול עלי".
אפשרי בהחלט במסגרת המגבלות לצלם עם הציוד הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1591822:
המגבלה שאני הכי יודעת, זה שברגע שאתחיל להשקיע, זה לא יגמר כזה בזול...

זו המגבלה?;)
או צמצם 5.6 בקצה הרחוק של העדשה, עוד לפני שסגרנו צמצם כדי להוסיף חדות...

לצילומי חוץ בעדשה כזו, המגבלה בעיניי היא איך ליצור בוקה 'קרמי' למרות הצמצם הסגור יחסית, באמצעות שימוש באורך מוקד נכון ומרחק גבוה מהרקע. אפשר, אבל מצריך מאמץ מסוים והתנסות!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה