כל קבצי הRAR פגומים

• פותח הנושא swiss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי משהו יכול לעזור לי
כל קובץ RAR שאני מורידה מהאינטרנט הגדולים בעיקר
אין לי אפשרות לחלץ אותם
זה כותב לי כל הזמן סיום ארכיון לא צפוי
ולא פותח לי
למרות שהמשקל של הקובץ המכווץ הוא גודל מלא
יש מבין?

• הוסף לסימניות
כנראה זה לא RAR אלא AVI שמישהו שינה לו את השם כדי להסוות את הסטיה שלו ודי למבין

• הוסף לסימניות
זה קובץ RAR שהשתמשתי בהם הרבה פעמים והם נפתחו מצוין ועכשיו זה מסכים להפתח נראה לי שמשהו במחשב שלי לא נותן או פוגם בקובץ האם זה יתכן
אולי משהו באנטי וירוס
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
זה קובץ RAR שהשתמשתי בהם הרבה פעמים והם נפתחו מצוין ועכשיו זה מסכים להפתח נראה לי שמשהו במחשב שלי לא נותן או פוגם בקובץ האם זה יתכן
אולי משהו באנטי וירוס
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
דרך אגב אותם קבצים אצל משהו אחר כן נפתחים טוב

• הוסף לסימניות
תנסו תוכנה אחרת

zip-7

קבצים מצורפים

• 7z920.rar
    1 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
הקובץ שהורדתי הוא בגודל שצריך להיות גודל מלא
באותה תוכנה הצלחתי תמיד לפתוח קבצים מאותו אתר באותו סוג הכל היה תקין
עכשיו אין באפשרותי לפתוח קבצים אפילו שמשהו אחר מוריד ופותח במחשב אחר
משהו קרה פתאום למחשב שהוא דוחה את פתיחת הקבצים קבצים משני אתרים לא דומים אלא שניהם קבצים בד"כ לא ממש קלים
50 מגה או 199 מגה בערך בין לבין
התקנתי את התוכנה שצרפו כאן ועדיין זה כותב קובץ פגום או שגיאה בסוף הארכיון
בתוכנה לא מצאתי אייקון של מזוודה ולא רואה מקום שכתוב שם תיקון
תודה לך על העזרה

• הוסף לסימניות
שוב

הקובץ שהורדתי הוא בגודל שצריך להיות גודל מלא
באותה תוכנה הצלחתי תמיד לפתוח קבצים מאותו אתר באותו סוג הכל היה תקין
עכשיו אין באפשרותי לפתוח קבצים אפילו שמשהו אחר מוריד ופותח במחשב אחר
משהו קרה פתאום למחשב שהוא דוחה את פתיחת הקבצים קבצים משני אתרים לא דומים אלא שניהם קבצים בד"כ לא ממש קלים
50 מגה או 199 מגה בערך בין לבין
התקנתי את התוכנה שצרפו כאן ועדיין זה כותב קובץ פגום או שגיאה בסוף הארכיון
בתוכנה לא מצאתי אייקון של מזוודה ולא רואה מקום שכתוב שם תיקון
תודה לך על העזרה

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה