כל שליחת אימייל מקפיאה לי את האאוטלוק

• הוסף לסימניות
מה עושים עם זה?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע למה זה קורה?
ברגע שאני לוחצת על "שלח" זה נתקע ל 5 דקות לפחות

• הוסף לסימניות
אולי את שולחת קבצים מידי גדולים?

• הוסף לסימניות
חפשו במחשב את הקובץ הבא:
Scanpst.exe
ותפעילו אותו, הוא אמור לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אבדוק תודה.
בינתיים עשיתי קצת דחיסה לקבצי ה PST
זה קצת עזר.
אנסה גם עם קובץ ההפעלה שהמלצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1017478:
חפשו במחשב את הקובץ הבא:
Scanpst.exe
ותפעילו אותו, הוא אמור לפתור את הבעיה.

יש לי וינדוס 8, לא מצאתי קובץ הפעלה כזה בכל המחשב

• הוסף לסימניות
אגב, זה קורה לי בשליחת אימייל פשוט טקסטואלי ללא קבצים מצורפים, כך שלא הגודל גורם לבעיה.
מדובר בגרסת 2010

• הוסף לסימניות
אוטולוק לא בנוי לאיחסון לכמות גדולה מידי של מיילים. לפעמים הוא מגיע למצב קריסה [כשל כוח הסבל...]
יש למחוק מיילים מיותרים - גם מהאשפה.

• הוסף לסימניות
בקובץ הראשי אני לא מאכסנת כלום. הוא ריק ואחת לכמה חודשים אני מרוקנת את תקיית הקבצים שנשלחו לקובץ PST חיצוני.
עיקר העבודה הוא בקובץ PST חיצוני וכנראה שבו יש בעיה. הוא גם גדול מדי.
רק שאני צריכה את האימיילים ששם אז לא יודעת איך לפתור זאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1023053:
בקובץ הראשי אני לא מאכסנת כלום. הוא ריק ואחת לכמה חודשים אני מרוקנת את תקיית הקבצים שנשלחו לקובץ PST חיצוני.
עיקר העבודה הוא בקובץ PST חיצוני וכנראה שבו יש בעיה. הוא גם גדול מדי.
רק שאני צריכה את האימיילים ששם אז לא יודעת איך לפתור זאת

מהו שיטת החיבור? POP או IMAP?
בהנחה שמדובר בGMAIL

• הוסף לסימניות
למה ג'ימייל? מדובר באאוטלוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1023152:
למה ג'ימייל? מדובר באאוטלוק

אין שרת ששמו אוטולוק.
אני שואל איזה חשבון מייל מותקן באוטלוק?

• הוסף לסימניות
POP
סליחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1022955:
אוטולוק לא בנוי לאיחסון לכמות גדולה מידי של מיילים. לפעמים הוא מגיע למצב קריסה [כשל כוח הסבל...]
יש למחוק מיילים מיותרים - גם מהאשפה.

אני יש לי באאוטלוק בערך 10 ג'יגה של חומר בכ10,500 הודעות........

• הוסף לסימניות
לעבור לגיימיל מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה