כל תיקיה נפתחת לי בחלון נפרד

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כל תיקיה במחשב שאני נכנס אליה נפתחת לי בחלון נפרד
הנה תמונה של זה
צפה בקובץ המצורף 81800

ניסיתי בהגדרות של התיקיות לסדר את זה אבל זה מראה לי שזה בסדר
צפה בקובץ המצורף 81801

מישהו יודע מה הבעיה?
תודה.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 17.9 · צפיות: 16
  • לכידה.JPG
    KB 23.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לפעמים וירוסים משבשים את ההגדרות.

• הוסף לסימניות
אצלי לשעבר זה היה ווירסים

• הוסף לסימניות
תכלס' יש פתרון?
זה משגע אותי.

• הוסף לסימניות
רק להתחל את הוינדוס מהתחלה!

• הוסף לסימניות
או להכניס את האנטי ווירוס Avira (אוירה) ולהריץ ניקוי על כל המחשב שזה בעצם מה שעזר לי כשמחשבי היה במצב דומה לשלך (ע"פ איך שאני מבין)
אתה יוכל להוריד מפה את הגירסת החינם(זה חינם לתמיד-עובד מצוין-ואין צורך ביותר מזה במחשב רגיל)
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
אבל אני באופן אישי הייתי יותר ממליץ לך להשתמש דווקא בגירסא הישנה של התוכנה כי החדשה מוחקת הרבה יותר דברים מהישן (כמו לדוגמא כל מיני קראקים של תוכנות או אישורים פרוצים לתוכנות מותקנים ועוד ועוד שבישן רק אלו שבאמת מתוכנתים כמו בצורת ווירוס הוא מוחק אבל את הרגילים הוא משאיר-והחדש מוחק הכל)
נ.ב.אם תרצה דווקא את הגירסא הישנה תשאיר לי בקשה פרטית אם מספר אמיל ואני ישלח לך לאמיל מחולק לשנים ע"י ארכיון ואתה תחבר לאחד(זה שוקל 40 וקצת מגה)

• הוסף לסימניות
תודה על המענה
זה,
הישן או החדש?

צפה בקובץ המצורף 82589

זה קרה לי כבר לפני כמה חודשים והסתדר ועכשיו עדיין לא
ובשני הפעמים זה קרה אחרי שניתקתי את כל החיבורים של האינטרנט
וכשחיברתי חזרה זה הסתדר(רק בפעם הראשונה)
אז זה עדיין ווירוס?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 20.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;510140:
תודה על המענה
זה,
הישן או החדש?

צפה בקובץ המצורף 82589

זה קרה לי כבר לפני כמה חודשים והסתדר ועכשיו עדיין לא
ובשני הפעמים זה קרה אחרי שניתקתי את כל החיבורים של האינטרנט
וכשחיברתי חזרה זה הסתדר(רק בפעם הראשונה)
אז זה עדיין ווירוס?

זה החדש
לא הבנתי בדיוק מה כתבת אבל סתם שאלה אתה דואג מידי פעם לעדכן את האנטי ווירוס ולעביר סריקה על כל המחשב?

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמים

ממליץ לסרוק את המחשב עם אוירה מעודכן
וכן עם סופר אנטי ספיוואר
וכן עם אנטי מאלרס

אהד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה