תנו לי ביקורת כל תמונה = זהב :)

• הוסף לסימניות
כל תמונה יכולה להיות זהב :love:
ע"י עיבוד אחד נלהב :p
אני יותר מאשמח להערות בונות בעיקר בעיבוד (מעולם לא למדתי עיבוד:sne:...)
מעלה גם לפני עיבוד....
(צירפתי זיפ לחסומות...)

IMG_7574.JPG
IMG_7598.JPG

עותקק.jpg

קבצים מצורפים

• עותקקק.zip
    6.3 MB · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
מושלם לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה!!!!

• הוסף לסימניות
וואו מהמם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני שמה לב שהמקלדת הייתה באנגלית...
(לא הרגשתי טוב אתמול, כנראה בגלל זה...)
בכל אופן התכוונתי לכתוב "מהמם!!"
בדיוק באתי לשאול מה זה אומר....
:LOL: :LOL: :LOL:
תודה!
ותודה לכל מי שהגיבה מחמם את ה
❤️
לקרוא!!!

• הוסף לסימניות
וואו זה מטורף !
את פשוט אלופה
יצרת מהתמונה אגדה

• הוסף לסימניות
מהממם ממש יפה!!
בתמונה של הילד הייתי ממליצה לעבד בצבעים יותר חיים, כי החולצה טורקיז, והמכנסים גינס, וזה מתאים יותר חי...

• הוסף לסימניות
אלופה!!!!!!!
איזה מהמם!
תודה רבה!!!
וואו זה מטורף !
את פשוט אלופה
יצרת מהתמונה אגדה
תודה אילה משמח לשמוע!!!
תמונה יפיפיה!
תודה רבה!!!
ואווו רננה איזה מושלם!
תודה שיפי!!!
אגב אני שולמית ;)

• הוסף לסימניות
מושלם לגמרי!!!
תודה נעמה!!!
וואו מהמם!! נראה עיבוד מקצועי!
תודה רבה!!!
עריכה מיוחדת!
מקסים
תודה מירי!!!
וואו ממש יפה!!!!
תודה רבה!!!
עיבוד משלים!!
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
ואוו משגע!
קסום ~
תודה תהילה!!!
לא למדת עיבוד?!
את לא אמיתית
זה מטורף בסדר גודל..
תודה רבה! כיף לשמוע!
תודה לכל מי שהגיבה שימחתן אותי:)

• הוסף לסימניות
מהממם ממש יפה!!
בתמונה של הילד הייתי ממליצה לעבד בצבעים יותר חיים, כי החולצה טורקיז, והמכנסים גינס, וזה מתאים יותר חי...
תודה רבה!!!
ותודה על ההערה!
עכשיו יותר טוב?
פשוט אני רציתי את הסגנון עיבוד הזה והוא כבר בבית אמר לי שהוא לא מתכון להצטלם אז לא הלבשתי לו מתאים ורק שם שהבטחתי לו אלפי הבטחות!!! הוא הסכים אז זרמתי עם הבגד העיקר שהצלחתי להוציא תמונה נורמאליתo_O
למה כל השאר מתאים לתשעה באב:(
IMG_7598.JPG

נ.ב. @אחוה פלוטקין מזהה את הגזר הקיפח מציץ מהצד(או איך שלא קוראים לו :sne:)??? אז זה האח המקופח:p:LOL:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה