דרוש מידע כמה אבקת כביסה צריך להכניס למכונה של 7 קילו?

• הוסף לסימניות
אולי 7 קילו????

• הוסף לסימניות
אני שמה רבע כוס למכונה של 7 קילו, לפי מה שצויין עפ"י כוס מדידה של אבקה שמתי בצורה תואמת בחד פעמי

• הוסף לסימניות
רבע כוס ????
נראה לי מעט מאדדד

אני שמה ל 7 ק"ג כוס ח"פ מלאה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה מה שאני בדקתי כשקניתי את המכונה, בפעם הבאה שאקנה אבקה אבדוק שוב, חוץ מזה שעד עכשיו שום בגד לא נשאר עם כתמים,

• הוסף לסימניות
אני שמה למכונה מלאה של 7 ק"ג כוס ח"פ של שתיה חמה.
כמובן שאם המכונה לא מלאה אני מורידה מהכמות..
ההההההאההאהאהאה......
איזה ריח טוב!!!!!!!!!!
;)
ואפילו שלא שאלו אני משתמשת באריאל צבעוני ומרכך בדין כחול
זה השילוב הכי משכר שהכרתי עד היום...................
:p

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב על החבילות של האבקה, מכונה של 5 ק"ג צריכה לקבל 45 גר' אבקה.
לפי זה מכונה של 7 ק"ג צריכה לקבל 63 גר'
לקחתי כוס ח"פ שקלתי במשקל של המטבח 63 גר' אבקה וסימנתי בורד עד לאיפה צריך.
זה יוצא בערך 1/2 כוס ח"פ.

• הוסף לסימניות
גם אני שמה במכונה של 7 ק"ג בין רבע לחצי כוס חד"פ.
הטכנאי אמר לי כשקניתי את המכונה שעודף אבקה סותם את המכונה ויוצר בעיות בהמשך...
ולא כמות האבקה היא זו שתעשה את המכונה נקייה יותר...
מומלץ להתקשר לייצרן המכונה ולשאול על כמות האבקה המומלצת לפי דגם המכונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה