כמה אוכל נשאר לכם מפסח?

• הוסף לסימניות
אם נשארו לכם אריזות של מוצרי מזון כשרים לפסח, כגון עוגות, עוגיות, קמח תפו"א, שקדי מרק, ממתקים וכדומה (לא מקמח מצה), ואין לכם צורך בהם, נשמח מאד לקבלם עבור ילדים רגישי גלוטן (צליאק) שאצלם כל השנה פסח (ומעדות אישית - עלויות המחיה יקרות להחריד!)
אפשר להשאיר הודעה באישי ולציין איזור מגורים.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
הילדה שיחקה במחשב..

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
האמת? לא נשאר... בגלל שהכל יותר יקר ורק לשבוע אחד, קונים די מדוייק.
אצלי בכ"א לא נשאר פרור...

• הוסף לסימניות
יש בדיחה על אחד שמירר קשות בט' באב
שאלו אותו מה קרה ממתי הוא בוכה כך על החורבן
הוא ענה שהיום נגמרה לו הביצה האחרונה מהחלוקה..... :p

• הוסף לסימניות
בטח האישי שלך מפוצץ בדברים טעימים, אני דוקא רוצה להגיד לכולם- תראו איזה יופי הציבור שלנו, איש את רעהו במלא מובן המילה.
כל אחד מכיר את העזרה הזו של אחד לשני- כספי מעשר בתוך המשפחה (פעמים רבות בהלוך ושוב...) ועוד ועוד- ממש כמו הברכה (שהצליאקים משתמשים בה הכי הרבה)- "בורא נפשות רבות וחסרונן"

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
יש לנו קרובים שזקוקים לזה,
יש שאריות????

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חב' קמח תפו"א.
בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יש לי חבילת עוגיות שוקו צ'יפס של טעמן. באזור רחוב הרב שך.
אפשר לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
חבילת עוגיות בראוניס של "אפיקומן"
בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן רק שאני אשדודית...

• הוסף לסימניות
זהו,
גם אני אשדודית...
חבל על הדברים הטעימים האלו!!
(במיוחד למי שרק את זה מותר לו...)

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות שאין לכם בסביבה ילדה שרגישה לגלוטן... זה כ"כ נפוץ היום...
אז תני לה!!!
אני שנה שעברה, (שעדיין לא ידעתי על ביתי) העברתי את העוגיות של פסח שאחרי פסח אף אחד לא מסתכל על זה, לשכנה שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה