כמה איורים מספרון לקירוב רחוקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1662188:
מקסים בצורה טוטאלית
האיור האדום מרהיב
היי! מישהו מוכר לי שם באיור השישי!
קפצת להופעת אורח?

זה דומה לי כאילו?
כן, אולי קצת.
זה אמור להיות הרב קוק בצעירותו.

• הוסף לסימניות
לא מדברת על יופי
אני מדברת על הדמיון לאיורים עם משמעות אנטישמית...
(כמו שלא אשים אלמנטים של החגאות של הגויים. כי יש אנשים שמכירים וזה מפריע להם...)

• הוסף לסימניות
איזה יופי, מסוגנן ויפה, לא משנה כמה הרשע רשע וכמה המכוער מכוער זה עדיין יפה ועדין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1662230:
לא מדברת על יופי
אני מדברת על הדמיון לאיורים עם משמעות אנטישמית...
(כמו שלא אשים אלמנטים של החגאות של הגויים. כי יש אנשים שמכירים וזה מפריע להם...)

כן נו.
אבל היה להם מאיירים טובים ותפסו את היהודי כמו שהוא נראה,
מה אם הם ציירו אותנו עם שטריימלים לא נצייר יותר שטריימלים?
הם ציירו קריקטורות של איך שיהודי באמת נראה, רק הוסיפו זנב או קרנים ,
וגם אנחנו להבדיל, כשנצייר קריקטורה של יהודי, נצייר אותו עם שטריימל.
ואף גדול, רק בלי הקרנים.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב,
לא תכוונתי לאפים גדולים אלא לאפים המסויימים שאויירו בקרירטורות האנטישמיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה