כמה איורים + עדכון

• הוסף לסימניות
להלן כמה איורים שעשיתי לחוברת 'הד בתיה' (אותה תראו בקרוב בעז'ה). הזכויות שמורות.
הצביעה מיוחדת בכדי שתתאים לצבעי החוברת.

בנוסף, עקב הפניות והעניין שנוצר סביב האימונים ותהליכי עבודה ששתפתי, החלטתי לעשות זאת בצורה מסודרת יותר. מידי שבוע בעז'ה העלה פוסט לאתר שלנו תחת הדף - 'חדשות' (קישור לאתר בחתימה). בפוסט שבועי זה אשתף אימון או תהליך עבודה, ואפילו בלי נדר קטעי וידאו! בנוסף אפשרתי למעוניינים בכך להירשם ולקבל במייל עדכונים על פוסטים חדשים. (על מנת להצטרף לרשימת התפוצה עליכם להרשם בשדה שמופיע באתר, בדף 'חדשות').
בהזדמנות זו אבקש מכל אלה אשר האתר חסום להם לעדכן אותי באשכול זה ולצרף את שם המסנן ע'מ שאוכל לבקש שיפתחו.

תודה לכולם והמשך יום מקסים.

קבצים מצורפים

• מעשייה2.png
    KB 934.6 · צפיות: 41
  • מעשייה3.png
    KB 931.2 · צפיות: 52
  • מעשייה4.png
    KB 835.5 · צפיות: 28
  • קומיקס גמד.png
    KB 785.7 · צפיות: 32
  • קיפולי נייר מטוס.png
    KB 478.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ואוו מדהים !!
נשמח להתעדכן

• הוסף לסימניות
איור משובח,צבעים קצת פסטלים מידי לטעמי.

• הוסף לסימניות
הד בתיה-וכולם בנים??

ציורים שובי לב ועין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1441209:
הד בתיה-וכולם בנים??

ציורים שובי לב ועין.

צודקת, אפילו לא שמתי לב..
מצד שני כשחושבים על זה, את מדמיינת בת נותנת סטירה לחברה שלה?.. ;)

• הוסף לסימניות
אחלה אוירה! אוהבת את הסגנון :)

• הוסף לסימניות
תודה ליואל ברלב על העבודה המדהימה, המהירות, הזמינות והגמישות! היה פשוט כיף לעבוד ביחד, החוברת יצאה מדהימה במיוחד בזכות ההתאמה בין הציורים לעיצוב וההרמוניה של הצבעים.
ולגבי הסיפור הזה - הוא התאים את הציורים לטקסט.. זה סיפור על שני חברים
אם תרצו אני אעלה כמה דפים מעוצבים מתוך החוברת
לגבי ההערה על הצבעים ראיתי שמישהו כתב - זה לפי בקשת הלקוחות :)

• הוסף לסימניות
אוף זה מוצלח מידי... :)

אני אוהבת איך שאתה משתמש שימוש מושכל בקונטור צבעוני.

• הוסף לסימניות
הציורים מקצועיים בעליל והולכים ומשתכללים,
אם יורשה לי להיות קצת ישירה -
יחד עם ההתמקצעות אבד משהו מהספונטניות והשיק של הציורים הישנים...
אולי זה סתם 'זכות ראשונים' שאנחנו נוטים לייחס בנוסטלגיה ליצירות העבר.
ומה קרה שהציורים לקו בוורדת קשה?..
אשמח מאד לתהליכי העבודה שלך, זה תמיד מענין ומלמד -
רק אל תתחייב מראש, אחרי שבועיים זה מתחיל להיות נטל. :)
סליחה על ההודעה הלא ורודה, אבל היא טובעת בורוד לפניה ועוד מעט אחריה, כך שזה נטמע. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1441243:
תודה ליואל ברלב על העבודה המדהימה, המהירות, הזמינות והגמישות! היה פשוט כיף לעבוד ביחד, החוברת יצאה מדהימה במיוחד בזכות ההתאמה בין הציורים לעיצוב וההרמוניה של הצבעים.
ולגבי הסיפור הזה - הוא התאים את הציורים לטקסט.. זה סיפור על שני חברים
אם תרצו אני אעלה כמה דפים מעוצבים מתוך החוברת
לגבי ההערה על הצבעים ראיתי שמישהו כתב - זה לפי בקשת הלקוחות :)

ביקי, טוב לדעת שאת המעצבת של הד בתיה!
יופי של חוברות! כל פעם מחכה לראות מה הפתעתם הפעם :)
תצליחי!

• הוסף לסימניות
ביקי, בתור אחת שכתבה חלק לא מבוטל מתוכן החוברת
מענין אותי לראות את העיצוב
תעלי כמה עמודים אם לא אכפת לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה