שואלת בשביל חברהאת נותנת את השירות או מעוניינת לקבל?
אם את בעלת העסק יתכן שאת יכולה להסתדר מעולה בלי הדרכה
לוגו ומיתוג תלוי באיזה רמה, החל מכמה מאות וכלה באלפים..
אולי תמקדי שואלת בשביל חברה
אז זה לא נקרא עסק חדשיש לה עסק
שואלת בשביל חברהשבוע טוב!
קיבלת הצעת מחיר ואת בודקת אותה?
או שאת שואלת לפני הכל?
ממי?קבל הצעת מחיר נשמע לי קצת הזוי-קרוב ל30 אלף שקל!
זה לא חדש-אבל לא היה לה עדיין לוגו שם ומיתוגאז זה לא נקרא עסק חדש
לא זוכרת שםממי?
זה נחשב יקר?ממי?
מה היא מעוניינת לעשות? אתר? פרסום איפה? מה סדר הגודל של העסק שלה? ההצעה שקיבלה היא ממשרד פרסום?שואלת בשביל חברה
יש לה עסק והיא רוצה להתרחב
זה נשמע יקרלא היא לא בקטע של אתר ומדיה
יש לה קליניקה מסוימת ועכשיו היא רוצה לפתוח גם קורסים אז בשביל זה היא צריכה פרסום
אפרת עונה לך מצויןזה נחשב יקר?
זה נשמע יקר
תשאלי אותה מה כוללת חבילת הפרסום וממי היא קיבלה את ההצעה
משרדי פרסום יקרים בהרבה בהשוואה לפרטיים
אתן מתעסקות בזה?אפרת עונה לך מצוין![]()
אני מתעסקת בפרסוםאתן מתעסקות בזה?
אני לא אבל לאחרונה מתעניינת כבעלת עסק שרוצה לשדרג מיתוג ופרסוםאתן מתעסקות בזה?
אם משהו בא אלייך בבקשה שתפתחי לו עסק עם כל המשתמע מכך מהו טווח המחירים?אני מתעסקת בפרסום
אני לא מעצבת גרפית אלא עובדת בשיתוף פעולה עם מעצבות.
מה שאומר שאני עושה את האסטרטגיה והקופי והמעצבות את העיצוב בפועל.
החבילה שההם שם נותנים נשמעת מעניינת
אבל 30 K
זו באמת הוצאה ענקית.
אני לא פותחת עסקאם משהו בא אלייך בבקשה שתפתחי לו עסק עם כל המשתמע מכך מהו טווח המחירים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים