שאלה כמה אמור לעלות מעצבת פנים??

• הוסף לסימניות
ברור ששווה לקחת מעצבת מבחינת עלות, בהחלט עיצוב פנים וייעוץ מקצועי יכול לחסוך לכם הרבה עלויות, אלו שציינת ועוד הרבה אחרים... (והנה עוד דוגמא-ככה הכל כבר כלול בתוכנית והקבלן לא יכול לבוא אחר בטענה שזה לא היה כלול ולכן הוא דורש תשלום נוסף...)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול. אשמח לעזרה -
אנחנו משפצים דירה - משנים מדירת 4 חדרים לדירת 3 חדרים - במקום השרותים + מקלחון והחדר שמתבטל אנחנו מגדילים מטבח, מוסיפים יחידת הורים וחדר אמבטיה.
כמה בערך עולה מעצבת פנים בשביל תכנון מטבח + תכנון החלל?
והאם שווה לקחת מעצבת מבחינת עלות? כלומר האם העבודה שלה יכולה לחסוך לנו עלויות (כי היא תדע לעשות השוואות מחירים וכו', ותדע איפה אפשר לחסוך ולא חייבים את ההכי איכותי.. וכו'..)
אשמח לעזרה ולכל מידע שיכול לעזור!

אני חושבת שעבודה עם מעצבת פנים
היא השקעה חכמה שמחזירה את עצמה במיידי.

משלמים היום כ"כ הרבה למטר בניה,
מעצבת פנים טובה שיודעת לנצל ולמקסם חללים -
תוציא לכם מהדירה את המקסימום האפשרי,
תדייק אותה עבור הצרכים המדוייקים שלכם ותמקסם כל מטר,
כך שמספיק שהיא ניצלה לכם טוב יותר כמה מטרים,
וכבר כיסיתם לחלוטין את העלות של מעצבת.

בנוסף, הרבה פעמים מעצבת יודעת להפנות לספקים שמתאימים לתקציב שלכם,
כך שאתם יכולים להגיע לחיסכון של עשרות אלפי שקלים.
ויותר מזה, למעצבת יש אפשרות לראות את כל התכנון ממעוף הציפור,
למנוע בלתמ"ים מראש וטעויות קריטיות שיכולות להתגלות בשלב הבניה,
ושוב לחסוך אלפי שקלים שאפילו לא הייתם מודעים אליהם.

לגבי מחירים, ניתן לפנות אלי באישי, או בפרטים שבחתימה.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שבוע שעבר לקחתי מעצבת אלופה!! ,
נתנה לנו שירות מכל הלב, מקצועית עם רעיונות מדהימים.
מסודרת, הכל התבהר לנו אחרי הפגישה איתה.
מומלצת בחום רחלי קולודצקי- 0504127201

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על חסידה קונסקי מדהימה! יחס ושירות מכל הלב! מקצועית ממש
תוכלי לפנות אלי באישי אם מעוניינת בעוד אינפורמציה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על חסידה קונסקי,
אני משפצת איתה עכשיו פרויקט של כמעט כל הבית, עם הרבה מורכבויות ויצרתיות,
היא יסודית ומקצועית מאוד, עדכנית וטרנדית בלי להתפשר על פרקטיות,
לקחה ממני את כל העול, ברמה שהיא ממש אימצה את הטעם שלי, בדייקנות לפי הצרכים שלנו כמשפחה,
כל שלב בפרויקט מובנה ומוסכם, ושום דבר לא חומק מעיניה, כל בעלי המקצוע מסונכרנים, הכול דופק.
היא סבלנית מאוד כשאני מתלבטת, מציעה הצעות חלופיות ופתרונות יצירתיים, היא נלהבת ומלאת אנרגיות טובות,
היא פרקטית ומלאת ידע כרימון, מה נכון לעשות, מה פרקטי עם ילדים, מה פותח את העין, מה נשמר לאורך שנים, מה מתאים לכאן...
היא מבינה בהדסת אנוש ובסטיילינג ממש לעומק,
מה נכון לכל ילד וגיל, איפה נתקע בספונגה ולכן לא כדאי לשים קיר... וכו׳ וכו׳.
אני כמעט לא מרגישה את השיפוץ, אנשי המקצוע, החנויות, הכול מולה.
היא אמינה יראת שמים וישרה מאוד, עובדת מכל הלב.
אנחנו מאוד מאוד מרוצים!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על חסידה קונסקי,
אני משפצת איתה עכשיו פרויקט של כמעט כל הבית, עם הרבה מורכבויות ויצרתיות,
היא יסודית ומקצועית מאוד, עדכנית וטרנדית בלי להתפשר על פרקטיות,
לקחה ממני את כל העול, ברמה שהיא ממש אימצה את הטעם שלי, בדייקנות לפי הצרכים שלנו כמשפחה,
כל שלב בפרויקט מובנה ומוסכם, ושום דבר לא חומק מעיניה, כל בעלי המקצוע מסונכרנים, הכול דופק.
היא סבלנית מאוד כשאני מתלבטת, מציעה הצעות חלופיות ופתרונות יצירתיים, היא נלהבת ומלאת אנרגיות טובות,
היא פרקטית ומלאת ידע כרימון, מה נכון לעשות, מה פרקטי עם ילדים, מה פותח את העין, מה נשמר לאורך שנים, מה מתאים לכאן...
היא מבינה בהדסת אנוש ובסטיילינג ממש לעומק,
מה נכון לכל ילד וגיל, איפה נתקע בספונגה ולכן לא כדאי לשים קיר... וכו׳ וכו׳.
אני כמעט לא מרגישה את השיפוץ, אנשי המקצוע, החנויות, הכול מולה.
היא אמינה יראת שמים וישרה מאוד, עובדת מכל הלב.
אנחנו מאוד מאוד מרוצים!
חייבת לכתוב. היום, חסידה קונסקי הוציאה מנהל של חנות קרמיקה מהטופ שבטופ מהמשרד שלו
וסחבה אותו אלי הביתה
לראות כמה דברים נקודתיים שפחות מצאו חן בעיני, כדי שיתן לי מענה ויפצה אותי!!!!!
היא שרפה יומיים עבודה לשבת אתו ולהביא אותו הביתה שלי שיראה הכול בעיניים,
שתבינו, העבודה נגמרה לפני ארבעה חודשים, והיא עדיין אתי בקשר לראות שהכול לשביעות רצוני!!!
ועדיין סוגרת קצוות קטנים שנשארו מהפרויקט,
וזה כשאני שומעת ללא הפסקה על מעצבות שמשאירות קצוות ולא מטפלות בפכים הקטנים...
זה לדעתי משהו מטורף שעדיין לא שמעתי מאף אחת, כזה שירות מקצועי ומדויק עם לב - נדיר למצוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה