דרוש מידע כמה אמור לעלות סיוד דירה

• הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות סיוד דירה: 95 מ"ר, ארבעה חדרים?
נתנו לי הצעה של 4000 ש"ח ואפעס, זה נשמע לי יקר להחריד.
זה המחירים? או שסתם נפלתי על מישהו יקרן?
יש מישהו שיכול לתת לי הצעה זולה יותר, או המלצה על מישהו טוב וזול?
בביתר עילית.
תודה!

• הוסף לסימניות
מברור של לפני כחצי שנה זה נשמע זול
עריכה: במרכז

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עדכון: 2700 על הקירות, עוד כמה מאות על הדלתות, ועוד 1200 על התקרה.
נשמע סביר יותר?

• הוסף לסימניות
לפני שנה זה המחיר ששילמנו. היינו אמורים לסייד 3 דירות יחד (שלנו, ששכרנו, שנכנסנו) בגדליים 75, 110 ו-100
כולל תיקונים קלים בדירה אחת זה היה שפכטל אמריקאי כלומר לסנן את הצבע.
זה המחיר הממוצע שיצא לנו. למישהו מקצועי (לא אחד שיצבע כמו שאתה תצבע אם רק היה לך זמן וכח)

• הוסף לסימניות
עוד שאלה:
כשאנחנו מתחייבים שנסייד את הדירה לשוכרים שנכנסים, זה מקובל גם דלתות ותקרה? או שהנורמלי זה רק קירות?

• הוסף לסימניות
הנורמלי זה רק קירות אלא אם המצב מחייב גם תקרה ודלתות
ולגבי המחיר ממה שאני מכיר ממש זול

• הוסף לסימניות
שלום רב

תיקוני שפכטל וצבע
המחיר המקובל 800 ש"ח לחדר
לגבי דלתות למה לצבוע? אם הם ממש זוועה מומלץ להדביק טפט יפה, והתיקרה רק אם השפרצות של מאכלים):

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה מחיר מקובל.
לא ידוע לי שמקובל לצבוע דלתות ותקרה, אבל צריך שהם יהיו במצב כמו שנכנסתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה