כמה אמור לעלות

• הוסף לסימניות
מי שיודע מחירים, ברצוני לדעת כמה אמור לעלות אצל קבלן איכותי, שיפוץ בדירה ישנה בגודל 90 מטר. כולל: ריצוף חדש בהדבקה, החלפת כל הצנרת והניקוזים בדירה לחדשים, החלפת חמש דלתות לדלתות פנים פנדור, שיפוץ חדר אמבטיה ושירותים מהיסוד (קרמיקה, סניטריים והכל), מטבח חדש 8 מטר עליון ותחתון ברמת סטנדרט איכותי כולל שיש כיורים וברזים. אה, שכחתי, גם הריסה ופינוי של פסולת בכמות של שתי מכולות. אגב בבניין אין מעלית והיא בקומה שנייה, האם זה מייקר את העלות?

• הוסף לסימניות
זה מאד מאד תלוי באיזה רמה השיפוץ,
אבל בגדול -
בין 120 אל"ש ל400 אל"ש (זה הסטנדרט שאני מכירה) והאמת, שהשמיים הם הגבול ואפשר גם להגיע ל600 ו 700 אל"ש.
(ב200 - 250 אל"ש עשיתי כבר כמה דירות שיצאו ארמון, ממש יפהפיות, שיפוץ מהיסוד.)
זה שהדירה בקומה שניה ללא מעלית - יכול להיות שזה מייקר קצת, לא משמעותי.

• הוסף לסימניות
מי שיודע מחירים, ברצוני לדעת כמה אמור לעלות אצל קבלן איכותי, שיפוץ בדירה ישנה בגודל 90 מטר. כולל: ריצוף חדש בהדבקה, החלפת כל הצנרת והניקוזים בדירה לחדשים, החלפת חמש דלתות לדלתות פנים פנדור, שיפוץ חדר אמבטיה ושירותים מהיסוד (קרמיקה, סניטריים והכל), מטבח חדש 8 מטר עליון ותחתון ברמת סטנדרט איכותי כולל שיש כיורים וברזים. אה, שכחתי, גם הריסה ופינוי של פסולת בכמות של שתי מכולות. אגב בבניין אין מעלית והיא בקומה שנייה, האם זה מייקר את העלות?
לדעתי שיפוץ סטנדרט יעלה לפחות 300000 ש"ח, סטנדרט הכוונה שזה כולל 60/70 ש"ח למ"ר ריצוף כל שדרוג הוא על חשבון הלקוח, כמו"כ דלת בערך שווי של 1000/1100 ש"ח כל שדרוג הוא על חשבונכם, מטבח זה מאוד הרבה כסף שקשה לתת מחיר סטנדרטי.

• הוסף לסימניות
אני שיפצתי עם כל התיאור שציינת, ריצוף,מטבח,אינסטלציה וחשמל חדשים לגמרי הריסות 2 שירותים בניה של קירות חדשים׳ דלתות כולל הכל.
לא ברמה גבוהה במיוחד אבל חדש ומכובד. 150000 ₪

• הוסף לסימניות
אני שיפצתי עם כל התיאור שציינת, ריצוף,מטבח,אינסטלציה וחשמל חדשים לגמרי הריסות 2 שירותים בניה של קירות חדשים׳ דלתות כולל הכל.
כמה מ"ר?
ל- 90 מ"ר זה מחירי הפסד
זה 1660 ש"ח למטר כולל שירותים ומטבח - מסכן הקבלן

• הוסף לסימניות

כנראה שהחומר הלבן היה עליכם
זה אומר קרמיקה גרניט פורצלן שיש ארונות מטבח דלתות שילמתם לבד לא דרך הקבלן

• הוסף לסימניות
כנראה שהחומר הלבן היה עליכם
זה אומר קרמיקה גרניט פורצלן שיש ארונות מטבח דלתות שילמתם לבד לא דרך הקבלן
לא!!! הכל על הקבלן בסטנדרט מאד נמוך 50 שח הריצוף, 10000 מטבח אבל לא עברנו את זה בס״ד מלבד ריצוף קיר במטבח שעלה 80 למטר ולא 50… מה שהוספנו היה רק ברזים במטבח וארון נט״י.

בקיצור היה לנו ס״ד מטורפת..ק

• הוסף לסימניות
כמה מ"ר?
ל- 90 מ"ר זה מחירי הפסד
זה 1660 ש"ח למטר כולל שירותים ומטבח - מסכן הקבלן
הקבלן אכן היה מסכן... אם הוא היה היימישער אז הייתי מוסיפה, אבל הוא בנדוד אז לא נורא... הוא בכה שהוא מפסיד, אבל מה לעשות שהוא חתום על חוזה? מה שבטוח שהייתי מאד נחמדה ולא לחצתי על פינישים.

• הוסף לסימניות
יכול להועיל

• הוסף לסימניות
היה לכם נס גדול שהוא לא ברח באמצע ובאמת אני לא יודעת למה כי רובם בורחים על כל הפסד קטן
לא מישתלם לא עובדים
נכון, איך הוא אמר לנו? רק בגלל שאני גבר, אני לא בורח... ובאחת הפעמים כשהעצבים שלו עלו הוא אמר לנו, אתם החרדים כולם מכירים את כולם, אחד יגיד אני בורח אף אחד לא יקח...

מלא ס״ד לכולם

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוציא אומדן עליות שיפוץ מתוך תכנת דקל ולקבל הערכת מחיר קרובה לפי דרישות השיפוץ.
אשמח לעזור DWD709903GMAIL.COM

• הוסף לסימניות
אם רוצים החלפת צנרת בכל הדירה
למה הדבקת ריצוף ממילא חצי מרימים?

• הוסף לסימניות
אצל הקבלנים הערבים זה בין 2500 ל- 3000 למטר לפנים והכל ברמה ממוצע
זה מאוד משנה בין ערים של מעבר הקו הירוק
למרכז וירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה