ואם רק אחד לוקח משכנתא ההחזר גם יהיה כזה גבוה?פלוס מינוס 570 -600 לחודש לכל 100 אלף.
בגלל שזה טאבו משותף שזה ריביות קצת יותר יקרות. אבל כמובן באופי העסקה . המורכבות. ההכנסות. וכמובן איזה בנק זה יילקח
בד"כ זה באיזור 520-530 ש"ח לחודש לכל 100K, בפריסה ל-30 שנה.אני עומד לפני לקיחת משכנתא (עוד לא התחלתי אם יועץ וכו')
על דירה שנקנתה ב2.150.000
עבור דירה בטאבו משותף
אחד צריך 6.00.000
ואחד 7.00.000
כמה אמור לצאת פלוס מינוס ההחזר החודשי???
זה המצב גם עכשיו או שזה השתנה?בד"כ זה באיזור 520-530 ש"ח לחודש לכל 100K, בפריסה ל-30 שנה.
אם מצמידים קצת למדד אז אפשר להוריד עוד קצת בהחזר החדשי, אבל זה לא מומלץ בד"כ.
צריך לבחון כל לקוח לגופו לפי יכולותיו ותכניותיו לעתיד.
זה המצבזה המצב גם עכשיו או שזה השתנה?
וכן לגבי טאבו משותף
במסלול של ללא הצמדה קבועה- כמה?החזר חודשי
30 שנה - 450 - 550
25 שנה - 520 - 620
20 שנה - 570 - 670
הכל תלוי בכמות ההצמדה..
כלל אצבע בלבד!
לא בטוח שהשאלה הובנה כראוי..במסלול של ללא הצמדה קבועה- כמה?
אני רוצה שהמשכנתא תשאר אותו סכום כל התקופה, לכן אני רוצה את המסלול הכי קבוע- ריבית קבועה ללא הצמדה. מה העלות של מסלול כזה ל100 אלף- ל20 שנה, ל25 ול30?לא בטוח שהשאלה הובנה כראוי..
אותו דבר כמו הלא צמודות.אני רוצה שהמשכנתא תשאר אותו סכום כל התקופה, לכן אני רוצה את המסלול הכי קבוע- ריבית קבועה ללא הצמדה. מה העלות של מסלול כזה ל100 אלף- ל20 שנה, ל25 ול30?

הריבית צמודת מדד או לא?קופצת על האשכול,
@הון ובית אשמח למענה לשאלה קטנה(?),
לא מבינה כלום במשכנתאות.
הציעו לי הלוואה לצורך מימון של 500K בריבית קבועה של 2.95% למשך 20 שנה.
האם זה שווה יותר ממשכנתא קלאסית?
(בהנחה אין צורך בהלווה או משכנתא נוספת)
תודה רבה רבה
צמודה? האמת לא יודעת, צריכה לברר.הריבית צמודת מדד או לא?
אם כן, זו הלוואה לגישור?
באיזה בנק? חברה?
טוב, קצת מבולבל..צמודה? האמת לא יודעת, צריכה לברר.
אמרו לי קבועה,
וסורי על התמימות, באמת לא מבינה בזה כלום ב"ה.
זו הלוואה - או לגישור ל- 18 חודש, בלי ריבית, ככל הנראה צמודה למדד.
או ל- 20 שנה בריבית קבועה.
בבנק לאומי ע"י חברת בניה.
בהנחה שאני מעוניינת באופציה של- 20 שנה,
אם צמודה למדד, שווה?
ואם לא, אז יותר שווה?
עדיף לבדוק משכנתא אחרת לסכום הזה?
ממש תודה!!
כשסופרים את ההכנסות - בהלוואה ארוכה כזו של 20 שנה, יורידו את ההחזר שלה מההכנסות, לצורך חישוב יכולות ההחזר למשכנתא גדולה נוספת אם תצטרכו.תודה,
מה הכוונה פוגע בכושר ההחזר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים