כללי כמה אני צריכה לגבות מלקוח כזה...

• הוסף לסימניות
לקוח שאינני מעוניינת להמשיך לעבוד איתו, ובטח לא מתחשק לי לחלק לו בחינם את הקבצים הפתוחים (פוטושופ). כמה לגבות ממנו על כל קובץ? תוספת של 50%?
מבחינתי שיסתדר לבד, אבל נראה לי לא הוגן גם לזרוק אותו וגם לא לתת לו את הקבצים...

• הוסף לסימניות
תיקחי כמה שתיקחי. העיקר תדאגי שתסיימו באווירה נעימה ולא כעוסה. גם אם יותר לא תיפגשו לעולם וגם אם אין לך כח לשמוע אפילו את השם שלו....

• הוסף לסימניות
בכל אופן הייתי אומרת לו שלא מתאים לי כרגע לעבוד בעיצוב גרפי, אלא רק בעריכת וידאו, כך שכדאי שלא יחכה לי אלא יחפש גרפיקאית חדשה...:cool:

• הוסף לסימניות
זה לא הוגן גם לזרוק וגם לדפוק אותו בלי קבצים.
אני אישית הייתי מפרגן לו את הקבצים הפתוחים ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי מפרגן לו את הקבצים הפתוחים ושלום על ישראל.

למרות מה שנאמר פה באשכול השכן? מוכרת שיטות עבודה וכו?

• הוסף לסימניות
לא הייתי מוכר שיטות עבודה. ואם יש שם דברים בתשלום כמו תמונות ממאגרים זה בעייתי להעביר את זה כי זה שייך לגרפקאי.
הייתי משטח את כל מה שלא קשור לשינויים ומביא לו קובץ פתוח שיכול לערוך את השינויים שהוא זקוק להם.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
היה לי לקוח אחד, יחיד, ולא מיוחד, שלא הייתי מעוניין להמשיך לעבוד איתו.
נתתי לו הכל פתוח ושלא יתקרב אלי יותר
לפעמים זה שוה וכמו שאומרים
מים אחרונים חובה :)

• הוסף לסימניות
תלוי מה, תלוי מי, תלוי איפה, תלוי איך... א קיצור תלוי...

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ג"כ. זרקתי לו את הקובץ הפתוח ושילך לשלום ושלא יחזור.
נראה לכם שזה עזר???
ממש לא!
הוא לא מצא גרפיקאית שתסכים לפתוח לו אותם במחיר שרצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה