כללי כמה אני צריכה לקחת ללקוח?????

• הוסף לסימניות
כמה אני צריכה לקחת ללקוח?????
הוא רוצה שאני יעצב לו פלייר למכולת, ובכל שבוע לשנות לו את המוצרים והמחירים.
כמה לקחת לו פעם ראשונה וכמה על כל שבוע?

תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
זה נורא תלוי בנסיון שלך ובכמה שווה לו לקחת אותך ולא את הגרפיקה החינמית של הדפוס.
מה שלי נראה: 300 שח פעם ראשונה. עדכונים שבועיים- 50 שח.

• הוסף לסימניות
שלחי אותו לפשקוויל, יש שם כמה מודעות טובות שהוא יוכל להיעזר בהן ;).

וברצינות: אם המוצרים עם התמחורים המשתנים תופסים את עיקר הנפח (הממשי והרעיוני) של המודעה, הרי שלא צריך להיות הבדל גדול בין העיצוב הראשוני לעדכונים.

• הוסף לסימניות
ללקוחות מהסוג הזה אני בד"כ אומרת שאני אעצב להם את המודעה הראשונה ואח"כ העיתון ישנה להם את המוצרים/מחירים..
זה מוריד כאב ראש..
(כי בסה"כ לשנות כל שבוע מוצרים לצרוב בפוטושופ וכו' לדעתי שווה קצת יותר מ50 ש"ח והעיתון מחויב בין כה וכה לתת לו עיצוב כחלק מהשירות...ובעל המכולת כמובן רוצה לחסוך..)

• הוסף לסימניות
מדובר על פליירים, לא על מודעה בעיתון.
זה תיקון שלוקח 15 דק' לכל הפחות

• הוסף לסימניות
15 דק' לצרוב "ערימה" של מוצרי מכולת?
לשנות מחירים ולבדוק שלא טעית? וכו' וכו'????
ואח"כ עוד על מה ששמת, פתאום בא לו להחליף מיקום ששל 2 מוצרים,
ושתיים אחרים בסוף הספק לא הביא בזול, וצריך להחליף את המבצע...
ושלא לדבר על ה"פיצוצים" של "חדש על המדף" "מבצע ענק" וכדו',
שצבעם, מיקומם, ועיצובם, משתנה לפי מצב הרוח שהלקוח קם איתו בבוקר...
15 דקותמה קורה איתכם?
אני כבר עשיתי את זה עשרות פעמים לעשרות לקוחות שונים כשעבדתי בעיתון, אצל כום זה אותו סיפור, ומדובר בעבודה של מינימום שעה וחצי בכל שבוע,
קחי את זה בחשבון כשאת מתמחרת, ובהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;719044:
15 דק' לצרוב "ערימה" של מוצרי מכולת?
לשנות מחירים ולבדוק שלא טעית? וכו' וכו'????
ואח"כ עוד על מה ששמת, פתאום בא לו להחליף מיקום ששל 2 מוצרים,
ושתיים אחרים בסוף הספק לא הביא בזול, וצריך להחליף את המבצע...
ושלא לדבר על ה"פיצוצים" של "חדש על המדף" "מבצע ענק" וכדו',
שצבעם, מיקומם, ועיצובם, משתנה לפי מצב הרוח שהלקוח קם איתו בבוקר...
15 דקותמה קורה איתכם?
אני כבר עשיתי את זה עשרות פעמים לעשרות לקוחות שונים כשעבדתי בעיתון, אצל כום זה אותו סיפור, ומדובר בעבודה של מינימום שעה וחצי בכל שבוע,
קחי את זה בחשבון כשאת מתמחרת, ובהצלחה...

כנראה שזו הטעות שלי, לא הסברתי נכון.
הפליירים הם בסה"כ בשחור לבן, ללא תמונות...
רק לשנות מוצרים ומחירים!

כמצורף....
מי שיכול לענות יעזור לי מאוד!

קבצים מצורפים

• סופר זול יהודה-01.jpg
    3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הלקוח מודע לזה ששני הפלאיירים נראים זהים, למרות תחלופת שמות המוצרים והמחירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה