עזרה כמה אפשר לאיים? (צ'אט בגוגל)

• הוסף לסימניות
כבר המון שבועות שמופיעה לי ההודעה הזו במייל.

צ'אט.png

וכמה שאני לוחצת על ה-X, בכל רענון של דואר נכנס זה מופיע לי שוב.
איך מתפטרים מזה?

• הוסף לסימניות
אולי תלחצי על מידע נוסף, תבדקי אם יש שם איזו אפשרות להסרה או משהו כזה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אז פעלתי לפי ההוראות וניסיתי לעבור לחדש, וגם לתצוגה החדשה של ג'ימייל.
מה שקורה בצ'אט, שבישן היתה אפשרות לתצוגה- או לפי האנשי קשר (ואלה שזמינים מופיעים ראשונים) או לפי האחרונים שאיתם התכתבתי.
בחדש זה מופיע רק לפי האחרונים שהתכתבתי איתם.
יש אפשרות לשנות ג"כ לרשימת אנשי הקשר?

• הוסף לסימניות
יש לחדש אפלקציה כמו ה-hangout שהיה?

• הוסף לסימניות
זה החליף את הצ'אט ואז הציע לי להחליף גם משהו בג'ימייל בתצוגה הימנית של האפשרויות.
איך חוזרים לישן במידה ואני לא מסתדרת?

• הוסף לסימניות
הציע לי להחליף גם משהו בג'ימייל
המלצה שלי, שוב, להחליף. הרבה יותר מסודר ונוח.
איך חוזרים לישן במידה ואני לא מסתדרת?
בצד שמאל למעלה יש לחצן כזה:
1656837158198.png
(הגדרות)
את לוחצת עליו ונפתח לך חלון עם אופציה לחזרה לתצוגה הקודמת של המייל.
1656837236578.png

• הוסף לסימניות
בינתיים אני בסדר עם זה
חוץ מהרשימה של האנשים בצ'אט.
בשביל להתחיל שיחה אני צריכה לחפש ברשימה מתי התכתבו איתי בפעם האחרונה, ואין את זה כרשימה של אנשי קשר.

• הוסף לסימניות
שימו לב שמהרגע שעברתם לתצוגה החדשה של ג'ימייל, אין יותר אפשרות להאנגאוט במייל.

• הוסף לסימניות
לי זה עבר לתצוגה החדשה וכבר אפילו אין לי את האפשרות לחזור לישן
לא מסתדרת עם הצאט וממש לא נח
אני פותחת חלון בנפרד של האנגאוט

• הוסף לסימניות
בחדש אין האנגהוט בכלל?? או סוג אחר?
יש גוגל צ'אט. שמפריד את השיחות עם אנשי קשר מהשיחות בקבוצות, [לי אישית הוא לא נוח].
אפשר אבל לפתוח את האנגאוט בכרטיסיה נפרדת

• הוסף לסימניות
שימו לב שמהרגע שעברתם לתצוגה החדשה של ג'ימייל, אין יותר אפשרות להאנגאוט במייל.
זה לא ממש נכון, רק מי שעובר לו אוטומטי לגרסה החדשה לא יכול להחזיר, אבל אם בוחרים לבד לעבור, אז אפשר לחזור עדיין... (אא"כ ממילא זה היה עובר לבד)

• הוסף לסימניות
זה לא ממש נכון, רק מי שעובר לו אוטומטי לגרסה החדשה לא יכול להחזיר, אבל אם בוחרים לבד לעבור, אז אפשר לחזור עדיין... (אא"כ ממילא זה היה עובר לבד)
אני בחרתי לבד לעבור, ומאז אין לי אפשרות של האנגאוט במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה