העור והשמנת מקסימה כשהיא חדשה , הבעיה שהיא מתקלפת ...אני קניתי אותה לפני 8 שנים בשמנת מעור ב- 7,000.
כשהתלבטתי אם למכור חשבתי על סביבות 2,500..
כמה קניתי אותה לפני שנה?
לא קניתיאני קניתי אותה לפני 8 שנים בשמנת מעור ב- 7,000.
כשהתלבטתי אם למכור חשבתי על סביבות 2,500..
כמה קניתי אותה לפני שנה?
האמת, שעד עכשיו לא התקלפה. אבל עכשיו, הסתכלתי עליה שוב...להתכונן קצת לפני הלידה וראיתי שממש קצת מתחילה להתקלף. אבל עדיין נראית מרשימה ומהממת.העור והשמנת מקסימה כשהיא חדשה , הבעיה שהיא מתקלפת ...
ממש מוזר שבמחיר הזה העור הוא לא עור אמיתי
לדעתי תוכלי למכור אותה ביד 2 בסביבות 2,000/ 1,500.לא קניתי
קיבלתי אותה מתנה מקרובת משפחה עם אמצעים (אצלם כל ילד קונים עגלה חדשה)
מרצדס אבל כבידה פחדהאמת, שעד עכשיו לא התקלפה. אבל עכשיו, הסתכלתי עליה שוב...להתכונן קצת לפני הלידה וראיתי שממש קצת מתחילה להתקלף. אבל עדיין נראית מרשימה ומהממת.
מאמינה שהפעם אשתמש רק באמבטיה ורק בבית. אולי בחורף יציאות מועטות.
אני כל הזמן עם אוטו ומתכוונת לקנות את הדונה. וכמובן יש לי יויו כמעט חדשה...
לדעתי תוכלי למכור אותה ביד 2 בסביבות 2,000/ 1,500.
זו אחת העגלות הכי יוקרתיות.
איך אמר לי אז המוכר במיי בייבי: "המרצדס של העגלות"...
ספרי לי על זה...מרצדס אבל כבידה פחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים