התייעצות כמה אפשר למכור ספה נפתחת?

• הוסף לסימניות
יש לי ספה שעלתה קרוב ל-5000. נפתחת ל-3 . סנדוויץ מלא כולל פרזול איכותי. שידרגנו לנוחות מירבית של הכריות ישיבה (במקום על דיקט- על רצועות כמו ספה רגילה)
שידרגנו את המזרונים לצד אחד קשיח יותר וצד שני רך (כחול סגול)
הבעיה ששדרגנו גם לריפוד יותר יפה, והוא נהרס בנקיון (בידית ובמושבים)
כמובן משתמשים בריפודים לכיסוי.

מפאת חוסר מקום חשבתי למכור אבל לא יודעת כמה שווה כזה דבר.
איך יודעים?

מצד אחד אפשר להשיג ספות כאלה במחיר זול, ואנשים אוהבים חדש וזול.
ומצד שני איכות משודרגת גם שווה משהו.
לגבי ריפוד מחדש לא רלוונטי לי כי העניין הוא המקום.

אשמח לעצות.

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שמישהו ירצה לקנות כזאת ספה?

• הוסף לסימניות
אני אשמח לראות תמונות

• הוסף לסימניות
לא החלטנו אם שווה לנו למכור.
יש הערכה כמה כזה דבר שווה?
זה תמונה בלי הכיסויים.
יש עוד שבר קטן בדיקט של אחד המזרונים לא מפריע לשימוש.
1762465021146.png

• הוסף לסימניות
היא לא נראית במצב כ"כ טוב...
לא נראה לי הייתי משלמת הרבה על כזה דבר
יש לה כיסוי לכריות של המושב. כל כרית עטופה בבד מאד דומה לספה. היא כמובן נראית הרבה יותר טוב מאשר ככה. אבל הבאתי אותה גולמית מה שנקרא.
אבל זה עוזר לי.
תודה.

• הוסף לסימניות
למסירה (?)
לא יודעת אם יקחו.
ספות במצב הרבה יותר טוב נמסרות ללא תשלום.

• הוסף לסימניות
תודה.
כנראה נרפד אותה מחדש.
עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
כמה עולה לרפד?
גם ספה כזאת מרופדת יפה יד 2 לא שווה הרבה מאוד
מאיזה בחינה?
אם היא מרופדת היא כמו חדשה. והמצב הפיזי שלה מעולה ++
כמה עולה ספה איכותית, נפתחת ל-3 ו- נוחה!! (תחפשו מישהו שאין לו דיקט מתחת המזון העליון)
אני באמת אשמח לשמוע כמה זה יכול להיות שווה אחרי ריפוד.
היא בת 6.

• הוסף לסימניות
כולם כאן כותבים יד 2
רק שאין כמעט בכלל ביד 2 ספות נפתחות ל 3
@~נעמי~ אשמח אם תשימי תמונה עם הכיסוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה