כללי כמה אפשר לסמוך על Package של אנידיזיין?

• הוסף לסימניות
עשיתי ספר באינדיזיין ולקחתי אליו אובייקטים מכל מיני מקומות במחשב, ואני כבר לא זוכר כל דבר היכן הוא, ויש דברים שיש מהם כמה גרסאות וקשה לי לפתוח כל דבר כדי לדעת מה נצרך ומה לא והיכן הוא.
ובפרט שאם ארכז זאת כעת לתיקיה אחת יהיה צורך לקשר מחדש את הלינקים.

השאלה היא האם הפונקציה Package של אינדיזיין מספיק אמינה.
במקרה וכן, או אז אני פשוט ייצא את הספר ע"י זה.
השאלה אם אז אני יכול להיות בטוח שיש לי את כל האלמנטים והאובייקטים של הספר ולמחוק את הקבצים האלו מהמקומות האחרים?

שאלה נוספת: האם יש אפשרות ל Package גם על ספר (Book) או רק על מסמך?

• הוסף לסימניות
1. מעולם לא נתקלתי בבעיות באריזת קבצים שגרמו ללינקים להיעלם ולא לעבוד. תמיד זה מרכז כמו שצריך את הקבצים והפונטים
2. אפשר לעשות package לבוק, אך לא דרך תפריט file אלא דרך התפריט של book

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאפשר לסמוך על זה.
לגבי דבריך על שאפשר לעשות Package לספר דרך התפריט של Book אני לא מוצא את האפשרות הזו, לא ב CS6 ולא ב CS5

קבצים מצורפים

• 2.png
    KB 10.6 · צפיות: 10
  • 1.png
    KB 7.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בשני התפריטים שהעלית יש את זה
package Book for export
ארוז ספר להדפסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה