כללי כמה אתם לוקחים?

• פותח הנושא up
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמיד בנושא המחיר אני לא מרגישה בטוחה...
אחרי שעבדתי והשקעתי את כל כולי בהוצאת מיתוג טוב ומקצועי...
כמה אני צריכה לקחת?
לוגו
ניירת
פרסומת
ולפעמים גם שם.
+סקיצות הגבלה...:mad: (אמורים לקחת על סקיצה רביעית יותר?)
כמה אני צריכה לקחת?
לפי כמות השעות ולפי רמת המיקצועיות?
כי לפע' יוצא לי לעבוד מעט ובסייעתא דשמייא יצא מעולה.
אז כמה אתם לוקחים??

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן.....

• הוסף לסימניות
חפשי באתר 'מחירון פרוג'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
באמת הייתי עושה את זה...
אבל לא מעוניינת להחשף...

• הוסף לסימניות
10,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה בלתי אפשרי לתמחר ללא חשיפת הרמה המקצועית. פורטפוליו הינו כקו"ח עבור המעצב (ואף יותר מכך כי משקף גם את רמת המיומנות). לכן, אגב, מחירוני פרוג אינם כקונצנזוס מאחר וזהו עניין אינדיבידואלי ואינו חקוק בסלע.
אם תוכלי להעלות, או ליצור באופן אישי עבודות שיעידו על רמתך אני מאמין שתקבלי תשובות מדויקות בנושא.

• הוסף לסימניות
תודה!
כבר נעזרתי.
אולי בעתיד אשתף אתכם...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה