נכתב ע"י ונתנו10;1543289:ועבדתי לפני כמעט עשור עם גרפיקאים שלקחו אז (!) 120 ש"ח לשעה.
ברור. הם כבר מזמן לא נמצאים כאן. מתביישים בזה שיש כאלו שעובדים תמורת 25 ש"ח.נכתב ע"י קראנצול;1543291:שים לב כמה הצביעו ל100.....
שכירים כמובן. עצמאים מרוויחים בין 200 ל1000 ש"ח לשעה.נכתב ע"י לנדא;1543293:שלקחו? כעצמאים, כן?
אפשר להפסיק להוציא לנו את העיניים בבקשה?נכתב ע"י ונתנו10;1543294:ברור. הם כבר מזמן לא נמצאים כאן. מתביישים בזה שיש כאלו שעובדים תמורת 25 ש"ח.
שכירים כמובן. עצמאים מרוויחים בין 200 ל1000 ש"ח לשעה.
אבל מצד שני אין להם את הקביעות, והרוגע הנפשי (יחסית)
בתור אדם אופטימי, אני מנסה לא להסכים לדעת חבריי המקצוענים,נכתב ע"י סטודיו פלאש;1543298:אפשר להפסיק להוציא לנו את העיניים בבקשה?
או שאולי אתה מתכוון שיש לנו עוד למה לצפות...
נכתב ע"י שרה100;1543336:אני חושבת שהסקר היה צריך להיות כמה אתה מרויח כגרפיקאי..
3000
4000
10000
וכו'..
זה לא חוכמה כשאומרים 100 שח לשעה..אבל אתה עובד שעתים ביום..
יש גם את העיניין של לפי שעות או חודשית...
כשמקזזים לך את החצי שעה שאתה מאחר בבוקר..או לאאו את השלג..
אני שם לב. לא הרבה, אבל גם לא מעט עם כבוד עצמי.נכתב ע"י קראנצול;1543291:שים לב כמה הצביעו ל100.....
נכתב ע"י ונתנו10;1543593:אני שם לב. לא הרבה, אבל גם לא מעט עם כבוד עצמי.
למה חיפשת את זה?נכתב ע"י גרף הול;1543610:חפשתי אפשרות של למעלה מ100. ולא מצאתי...
נכתב ע"י קראנצול;1543843:60 ש"ח לשעה זו זילות המקצוע?
100 ש"ח לשעה זו זילות המקצוע?
30 ש"ח אני מבינה.
נכתב ע"י קראנצול;1543843:60 ש"ח לשעה זו זילות המקצוע?
100 ש"ח לשעה זו זילות המקצוע?
30 ש"ח אני מבינה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים