כללי כמה אתם מקבלים לשעה

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1548755:
בזמנו, כשפתחו את הפורום, היו כאלו שלא האמינו בהצלחה של אתר כזה.
מי ייתן טיפים למתחרים? מה ייצא להם מזה חוץ מהפסדים?
למה שמישהו עם הרבה ידע, יתרום למישהו אחר שיעשה את הכסף במקומו?
והשאלה במקומה.
הידע הרב שמסתובב היום בתחום הזה, הוא בעיקר בגלל שאחרים עם נסיון הסכימו לעזור לאחרים.
האם מגיע להם שינסו* להרוס להם את הפרנסה ע"י שיקחו סכומים לא ריאליים בכלל פר שעה?
הרי אם לא היה להם את מי לשאול ואיך להתקדם, הם לא היו מגיעים לאן שהגיעו,
וגם בעבודה היו נתקעים ועפים משם אחרי חודש. האם זה פייר?

________
* לנסות. כי אי אפשר באמת לקחת כלום ממה שמיועד לשני.

מקובלנו, שמעשיית חסד לא מפסידים. אתה יכול להאשים את כל העולם בנושא הזה אבל לא את מעשי החסד שמסתובבים כאן בפורום.
ואין לי ספק בכלל, ואתה מוזמן לעשות סקר בנושא. כל מי שעזר הרבה לאחרים באמצעות הפורום, רק הרויח מזה בסופו של דבר.

• הוסף לסימניות
אדרבה ואדרבה.
לא נמנעתי לרגע מלעזור לאחרים, ובחיים לא עשיתי את השיקולים שכתבתי לעיל.
שימי לב שציינתי שאלו היו הדעות של אחרים. ומה שכתבתי זה שהטענה שלהם במקומה. אין שום הגיון שבנאדם יעזור לאחר שרק מוריד את המחיר לרצפה ללא שום סיבה. ורק בגלל שפרנסה משמים, זה לא באמת פוגע באלו שעוזרים.

• הוסף לסימניות
תכלס, ניתן להעלות על הכתב מקומות עבודה כשכירים שמשלמים מעל 50 ש״ח לשעה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;1553906:
תכלס, ניתן להעלות על הכתב מקומות עבודה כשכירים שמשלמים מעל 50 ש״ח לשעה???
רוצה לקחת את מקום העבודה שלי?

• הוסף לסימניות
כאן בסקר כתוב שכיר - רק שלא כתוב איזה משרה זה
אז ככה
יש כאלו שיש להם עבודה כשכיר אבל שעה בשבוע...
אלו שצריכים להיות עד סגירת עיתון יומי..שעובדים כל הלילה..ברור שיקבלו ככה לא?!, מגיע להם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1553916:
רוצה לקחת את מקום העבודה שלי?

טוב שאתה מודה בכך שזה המקום היחיד שמשלם את זה.

• הוסף לסימניות
מקומות העבודה שמשלמים יפה, הם בדרך כלל לא מקומות קלאסיים כמו מקומון / בית דפוס / משרד פרסום קטן וכו' ששעות העבודה הם שמונה עד ארבע, והכישורים הנדרשים הם סטנדרטיים, אלא דווקא מקומות שצריכים התמחות מיוחדת או שעות מיוחדות.

כמה דוגמאות:
א. מומחה לאינדזיין, שעובד כל יום בסגירת עיתון, כולל מוצאי שבת וחג, מהשעה שמונה עד שתיים לפנות בוקר.
ב. מומחה לעימוד רב-טקסט בתג, עם נסיון רב שנים, שעובד במכון הוצאה לאור.
ג. מעצב כשרוני במיוחד, שעובד במשרד פרסום נחשב, ואין משהו בפוטושופ שהוא לא יודע לעשות.
ד. מפיק דפוס במכון הוצאה לאור, שהוא גם מעמד, גם גרפיקאי, וגם מעצב כריכות הטבעות מהשורה הראשונה, ואחראי על כל ההוצאה לאור של המכון.

וכדומה.
אני מניח שכל אלו שכתבו שמקבלים 100 ש"ח לשעה, עונים על אחד מהקרטריונים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1554122:
ואני מניח [וגם כמעט בטוח] שכל אותם אלו [42+51] שכתבו שמקבלים 50-80 לשעה, 80-100 לשעה, ברובם הם פשוט חמדו לצון..
אין 50 חבר'ה כאן בפורום שמקבלים מעל 80 ש"ח לשעה כשכירים!! צאו מזה.
יש כאלו שמקבלים את הסכומים האלו, אבל זה נדיר וכמעט שלא יתכן במציאות... [לא מדבר על הציבור הכללי..]
כנ"ל 50-80 ש"ח לשעה..

אם תעשו סקר, איזה סקר שראיתם איי פעם היה הכי רחוק מהמציאות, התשובה שלי תהיה- הסקר הנוכחי :)

• הוסף לסימניות
במצב של שכיר לא מקבלים סכומים כאלו

נכתב ע"י גרפיקנער;1554122:
מקומות העבודה שמשלמים יפה, הם בדרך כלל לא מקומות קלאסיים כמו מקומון / בית דפוס / משרד פרסום קטן וכו' ששעות העבודה הם שמונה עד ארבע, והכישורים הנדרשים הם סטנדרטיים, אלא דווקא מקומות שצריכים התמחות מיוחדת או שעות מיוחדות.

כמה דוגמאות:
א. מומחה לאינדזיין, שעובד כל יום בסגירת עיתון, כולל מוצאי שבת וחג, מהשעה שמונה עד שתיים לפנות בוקר.
ב. מומחה לעימוד רב-טקסט בתג, עם נסיון רב שנים, שעובד במכון הוצאה לאור.
ג. מעצב כשרוני במיוחד, שעובד במשרד פרסום נחשב, ואין משהו בפוטושופ שהוא לא יודע לעשות.
ד. מפיק דפוס במכון הוצאה לאור, שהוא גם מעמד, גם גרפיקאי, וגם מעצב כריכות הטבעות מהשורה הראשונה, ואחראי על כל ההוצאה לאור של המכון.

וכדומה.

כל מה שכתבת כאן זה לא ממש לשכירים אני מכיר הרבה שכירים שעושים עבודות כאלו ומכונים גדולים ומקבלים לא יותר מחמישים שקל לשעה

זה כן אם אתה עצמאי בכל התחומים שכתבת מרווחים יפה ואפי' יותר ממאה ש"ח לשעה
אבל זה לא הסקר שנשאלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1545776:
כשזה משרה מלאה, זה לא כזה הרבה..

כעצמאי, 800 ש"ח לשעה זה רגיל לחלוטין.

.

רציני, כאילו? המחשבון שלי אומר שאפילו בחצי משרה זה בערך 80,000 ש"ח לחודש.
כתובת רצינית למשולחים של הכולל שלנו, הוא במצב קשה, אנא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1554189:

לא הכוונה שכל שעת עבודה עולה 800 ש"ח
אלא שלעצמאים (בד"כ תותחים) יש מצב לעבוד על משהו מורכב/או עבודה שזה התמחור שלה, והוא לוקח שעת עבודה (ללקוח אומרים שלקח יומיים...)
וגובים ע"כ 800 שח ואולי יותר... תלוי באופי העבודה.

אגב, אני מאמינה שמיני משרדי פרסום, של 2 עובדים או שלש מגיעים גם לסכומים כאלו או קרובים להם. אם יש להם זרם לקוחות שמשלמים יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1554189:

תיקחו לדוגמה עבודת עימוד.
1000 עמ' * 5 ש"ח לעמ' = 5000 ש"ח
לא מופקע לעשות את זה ב 6 ורבע שעות - סה"כ 800 ש"ח לשעה. (כמובן תלוי בסוג העבודה).
החישוב הנ"ל היה רק כדי להגיע לתוצאה, אבל רואים שזה לא מופקע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1554360:
לא מופקע לעשות את זה ב 6 ורבע שעות - סה"כ 800 ש"ח לשעה. (כמובן תלוי בסוג העבודה).

אם יש אחד כזה ליום... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1553925:
טוב שאתה מודה בכך שזה המקום היחיד שמשלם את זה.
חבל שלא קראת את כל השרשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1554959:
חבל שלא קראת את כל השרשור.

קראתי בעיון רב,
ואני עדין שואלת היכן נמצא בצבור החרדי מקום כזה,
שמעסיק אשה כשכירה בשעות סבירות (לא מ-11 בלילה עד 3 לפנות בוקר) ובחברה מתאימה,
ומשלם לה מעל 100 שקלים לשעה.

יכול להיות שיש מקום אחד כזה, אולי 2 אולי 5. יותר מזה???
קשה לי להאמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1554360:

את מדברת על עבודה נטו, מה עם האלף ואחד טלפונים של הלקוח לפני ואחרי, הסגירה לדפוס, עלויות משרד חשמל מחשב מים ארנונה מזגן ריהוט וכו'.

לעבודה של 6 ורבע שעות נטו, תוסיפי לפחות שלש שעות מסביב, ותקזזי לפחות 20 % עלויות.

וכמובן שאין כאלו עבודות בכל יום. בסופו של יום ברוב המקרים הוא בשקלול כל שעות העבודה של העצמאי (כולל השעות שהוא השקיע בפרסום, כולל השעות בלילה שהוא לא יכול היה להרדם בגלל איזה לקוח גדול שלא שילם/שאמור לשלם וכדו', וההשקעות הכספיות) העצמאי לא יוצא ברווח כספי לפי שעות עבודה יותר מהשכיר.

נכתב ע"י שרה חסידה;1555012:
קראתי בעיון רב,
ואני עדין שואלת היכן נמצא בצבור החרדי מקום כזה,
שמעסיק אשה כשכירה בשעות סבירות (לא מ-11 בלילה עד 3 לפנות בוקר) ובחברה מתאימה,
ומשלם לה מעל 100 שקלים לשעה.

יכול להיות שיש מקום אחד כזה, אולי 2 אולי 5. יותר מזה???
קשה לי להאמין.

זה נכון שאין כאלו מקומות כמעט, כי העצמאים הורידו את המחירים בצורה דרסטית כך שבית העסק לא יכול דרוש סכום גבוה עבור העבודה ולכן הוא לא יכול לשלם כאלו משכורות.
תראי לי עובדת שכירה אחת שמספיקה לעמד ספר של 1000 דף ב 6.25 שעות עבודה. אין דברים כאלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1555022:
את מדברת על עבודה נטו, מה עם האלף ואחד טלפונים של הלקוח לפני ואחרי, הסגירה לדפוס, עלויות משרד חשמל מחשב מים ארנונה מזגן ריהוט וכו'.

לעבודה של 6 ורבע שעות נטו, תוסיפי לפחות שלש שעות מסביב, ותקזזי לפחות 20 % עלויות.

רק שלוש שעות? הרבה יותר. רק הפגישה הראשונית עם הלקוח בד"כ לוקחת שעה ויותר. לדעתי התחשיב הוא שש שעות כבסיס של מינימום לכל עבודה, בין גדולה ובין קטנה. בעבודות מורכבות, זה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1555012:
מעל 100 שקלים לשעה.
דובר על מעל 50, לא מעל 100. ויש מלא מקומות כאלו.

נכתב ע"י רמה פלוס;1554134:
אם תעשו סקר, איזה סקר שראיתם איי פעם היה הכי רחוק מהמציאות, התשובה שלי תהיה- הסקר הנוכחי :)

אהבתי. 150 המצביעים על שכר של עד 50 ש"ח הם דוברי אמת.
וכ-100 (!) המצביעים על 50 ש"ח ומעלה הם השקרנים.
נחמד.

• הוסף לסימניות
נחמד לשמוע כאן קולות שפויים, חשבתי שהפורום איבד את זה מאז הטרנד של לפתוח אשכול על כל גרעפס/נקסט... :)

אבל אל תשכחו שהכל מתחיל ברמת המקצועיות. לפעמים עולות כאן עבודות ברמה מבישה והן קוצרות תשבחות ותשואות כשהן אפילו לא מתחילות לענות על תנאי עיצוב בסיסיים. אין לי בעיה עם זה חלילה, אבל אי אפשר לצפות לשכר גבוה כשהרמה לא מצדיקה חצי מזה.

ואני יודעת שלטובים באמת - יש תנאים טובים.

המון הצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1555156:
אהבתי. 150 המצביעים על שכר של עד 50 ש"ח הם דוברי אמת.
וכ-100 (!) המצביעים על 50 ש"ח ומעלה הם השקרנים.
נחמד.
המצביעים על מעל 30 ש"ח לשעה ועד 50 הם דוברי אמת, זה ברור.
זו מציאות שזה השכר כיום בציבור החרדי ברוב המקומות.

על החלק השני של אלו שחמדו לצון, כוונתי היתה בעיקר על 54 המצביעים שציינו שהם שכירים בסכום של מעל 80 שקלים לשעה... אני עדיין משוכנע שאין כאן בפרוג 54 גרפיקאיים שכירים שמקבלים סכום כזה.

גם בשכר 50-80 שהצביעו בו 45 חברים.. נשמע לי קצת מרחיק לכת.

ושוב, לא שזה לא הגיוני לקבל סכומים כאלו, אלא לא הגיוני שיש כ"כ הרבה שכירים שמרוכזים כאן בפורום שמקבלים כאלו סכומים. אני מדבר על מספר המצביעים.

אם כתבת שאתה מקבל רק 50 ש"ח לשעה, אז כמה כבר יש שמקבלים 80-100 לשעה? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה