כללי כמה אתם מקבלים לשעה

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
ב״ה

בואו נתחיל מהדרישות למקצוע:
*תוכנות (עשרות או מאות, בתקווה שלא אלפי שקלים או דולרים בשנה!)
*ידע בסיסי (לכל הפחות..) בתוכנות. דבר הצורך: קורסים ע״מ להתעדכן עם הזמן (כי אנחנו לא רוצים שהגרפיקה שלנו תראה כמו מהדורת הנוסטלגיה של תנובה..:rolleyes:) רכישת ספרים, דיסקים, השתתפות בסדנאות וכו׳ וכו׳. דברים שלא כ״כ זולים (בלשון המעטה).
*רכישת אלמנטים ופונטים. (בואו לא ננקוב במחירים כי זה לא נגמר..!)
*רכישת תמונות משאטר׳/כל אתר אחר (כנ״ל...)

שלא נדבר על שעות העבודה שלוקחות לנו על כל דבר. ההשקעה. המחשבה. זה בא ברגל? ממש לא! זה עבודה שדורשת לצאת מהקופסא ולהפיח חיים בכל ס״מ (פיקסל בלע״ז) בעיצוב.

אז מה מגיע לנו? 100₪? א״כ, מתחייבת שלא היה מקצוע כזה היום. אה סליחה, המתחילים היו שוברים את השוק. גוועלד!

ב״ה

אה, שכחתי גם: מחשב מקצועי, כוננים חיצוניים לגיבוי, תיקונים בכל פעם שהקינדערלאך נוגעים במחשב.. (כן.. כן.. זה קורה..) שלא נדבר על הבעל (חח, צחקתי..)

מקווה שתבינו שאנחנו לא מנסים לסחוט אף אחד, אנחנו פשוט עשוים את העבודה שלנו וכמו כל אחד אחר מעריכים את עצמנו ואת פועלנו ומצפים לקבל שכר הולם.

לא מדברת על פלייר ב-100,000$ אבל כן, יש מחירונים ואנשים היום לא כ״כ הזויים. ומנסים לדרג את עצמם ע״פ השוק ולקבוע מחירים.

מי שלא נאה לו שיעצב לוגו בוורד, אהה, זה גם יקח לו כמה שעות טובות.. אולי תביאו למקצוענים סוכ״ס לעשות את העבודה?!

הפער הוא בין 100 שח ל1000 שח אני מאמין שיש עוד מחירים באמצע

ב״ה

יש גם יותר נמוך!! תלוי אל מי פונים.. בחורה בת 14 שמשחקת עם תמונות ומלל בצייר או מעצב על שעובד על תוכנות איכותיות..

נכתב ע"י דניאל נ;2119691:
סליחה על השאלה ..( תגיבו ברוגע)
אני עובד הרבה עם גרפיקאים ..
נתחיל מהעובדות.. למיטב הבנתי ויכול להיות שאני טועה לכיוון מטה . לימוד גרפיקה לוקח לא יותר מ3 שנים . אני לא מבין חלק מהעובדים בתחום שחושבים שאפשר לקחת על עבודה 1000 ש"ח יש לכם מושג כמה מקבלת גרפיקאית בעיתון חילוני ( כי לי יש מושג ) או שמביאים דוגמאות מהציבור הזה רק כשזה נח?? אני לא אומר שגרפיקאית לא אמורה להתפרנס בכבוד ..
אבל.. הלו תתעוררו 1000 ש"ח למודעה זה מחיר הזוי ובמקום להתלונן על אלו שמורידות את המחירים יותר מידי ( גם בעייתי ) תתלוננו גם על מפקיעי המחירים .

אתה יוצר משוואה לא נכונה לחלוטין. א"א להשוות שכר של גרפיקאית בעיתון לשכר של מעצבת מודעות פרטית. תשווה שכר של גרפיקאית חילונית בעיתון לשכר של גרפיקאית חרדית בעיתון, ואז נראה השכר של מי גבוה יותר...

לגבי המחיר שהעלית 1,000 למודעה. מבלי להתייחס למחיר הספציפי הנקוב כאן, כשניגשים לגרפיקאית באופן פרטי ולא דרך עיתון, היחס שהמודעה מקבלת מכל הבחינות (ובעז"ה גם התמורה) שווה באמת פי כמה וכמה.

ב״ה

בואו לא נדון בנושא זה. הוא כבר לעוס לצערי בפורום:confused: בתור גרפיקאים אנחנו צריכים להרגיש גאווה וסיפוק מעבודתנו (כמו כל בעל עסק אחר..:rolleyes:) ולא רגשי נחיתות וכיוצ״ב..:cool: ואולי סוכ״ס גם האחרים יתחילו לכבד אותנו.. :eek: בברכת עד מתי?? (תרתי משעמע..:p)

ריפרפתי על התגובות בסקר... היה מעניין ומצחיק!
מה אומר לכם, אני חושבת שאני כלל לא רעה בעיצוב, ויש לי נסיון של 3 שנים,
לא חלמתי לעבוד ב30 ש"ח לשעה- (אני מדברת על שכירה) אבל גם את זה אני לא מוצאת! מחפשת בנרות...! אני כבר התפשרתי על זה, אפ' שאני חושבת שזה מבייש את המקצוע שלי...!
והיום גם לא מתביישים לשלם לעובדת בבית 30 ש"ח לשעה (והיא כמובן צריכה לשלם על עצמה את המשרד הביתי שלה)

אני ממש לא רוצה להגיב ע"מ שלא ישרפו לכם המסכים על התגובה שלי. מי שמכיר מכיר.
בכל אופן,
בעלי אמר לי דבר נכון מהתלמוד: כל מלאכה יש בה עושר ועוני.

במילים אחרות:
תמיד יהיו את הגרפיקאיות הזולות עם תפילה לעוד עבודה.
תמיד יהיו גרפיקאיות זולות עם ים עבודה.
יהיו את הגרפיקאיות היוקרתיות עם אפס מעשה,
ותמיד גם יהיו את אלו המליונרים שמחכים להם בחדר המתנה מנכ"ל חברת חשמל, עו"ד ממשלתי וסיטרואן למיתוג.
אז תעשו את המאמץ שלכם,
תפרסמו,
ותעבדו קשה בלי להתפנק.
יאללה לעבודה....

נכתב ע"י שרה100;1564075:
הבנ"א היחיד שעשיתי לו לוגו והוא נעלם ולא שילם על זה זה היה אחד מחו"ל..
הוא לא קיבל את העבודה בפידיאף, אבל כן באיכות נמוכה גיפג..
הוא יכול לקחת לקרפיקאי אחר..לשלם לו גרושים שיעשה את אותו הדבר..ומאיפה אני ידע שהוא משתמש?
והרי אני אפילו לא מתקרבת לאזור שלהם...
;(
יש ויש סיכונים עם לקוחות חו"ל- במיוחד כשאתה לא מכיר אותם, והם לא יהודים...

טוב שהקפצת..
בקרוב יהיה לזה פתרון, למכור לבני חוץ לארץ רק דרך www.nesherr.com
עיין כאן
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=299204

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה