דרוש מידע כמה אתם משלמים השנה על צהרונים?

• הוסף לסימניות
אני ממודיעין עילית 180 לחודש
הבנתי משכנות ששולחות לצהרונים בעיר 130
כנראה החלטה עצמית של המוסד שלנו משום מה............

• הוסף לסימניות
סחיטה עצמית של המוסד
עושק לא חוקי
כך נראה באמת....
למה לא בעצם?
לא נראה לי שאחד ההורים קלט את זה בכלל, הם נתנו אופציה של ביטול רישום מי שמדי יקר לו....
כאילו שיש לי בררה
בנוסף לשכר לימוד מנופח מדי חודש
הם עושים מה שבא להם

• הוסף לסימניות
כך נראה באמת....
למה לא בעצם?
לא נראה לי שאחד ההורים קלט את זה בכלל, הם נתנו אופציה של ביטול רישום מי שמדי יקר לו....
כאילו שיש לי בררה
בנוסף לשכר לימוד מנופח מדי חודש
הם עושים מה שבא להם
מוסד של קהילה מסוימת?

• הוסף לסימניות
בבני ברק:
גן עיריה-1300 שח לשנה.
בית ספר -800 שח לשנה

• הוסף לסימניות
עמנואל- 1300 לשנה. אבל עדיין לא נפתח ואני משלמת מלא על החודש הזה! גם אם ייפתח בראשון זה כבר ה15 לחודש!

• הוסף לסימניות
שנה שעברה שילמתי לשני הילדים 800 לשנה לכל אחד
השנה אחד 2600 לשנה, השני שכבר עלה לכיתה א' 2200 לשנה
4800 ש"ח לשנה ל2 ילדים כולה!!!! מה עושה מי שיש לו יותר? (לעומת שנה שעברה 1600 לשניהם לשנה)
אצלנו שתי ילדות ביהס זה 12,500 לשנה. כן כן, 12 וחצי אלף!! לשנה על שתי ילדות

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו ממודיעין עילית שיכול לשתף כמה משלמים בגן?

• הוסף לסימניות
משהו יכול לתת את המסר לרישום צהרונים בבני ברק

• הוסף לסימניות
50 ש"ח "דמי רישום" לצהרון,... מישהו נתקל בזה?
( התשלום של הצהרון ישירות למפעיל המוסד והוא עומד מול הרשת הגדולה יותר.....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה