כמה אתם משלמים? לתשתית אינטרנט

• הוסף לסימניות
כמה עולה לכם בחודש לשלם לבזק או להוט על תשתית האינטרנט ובאיזה מהירות ?
אני מחפשת נמוך ביותר ויש לי בבזק ב75 שקל לחודש נשמע לי יקר ממש
משהו משלם פחות? והיכן?

• הוסף לסימניות
זה המחיר

• הוסף לסימניות
אין על ב-ז-ק! הכי פחות קריסות.
תעשו טובה לעצמכם ואל תחסכו את השקלים הבודדים האלו, ואח"כ תתקעו ללא אינטרנט בדיוק בזמני לחץ..

• הוסף לסימניות
אני משלמת להוט 70 ש"ח בחודש, ואם אני לא טועה הם אמרו לי שזה הכי נמוך אצלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1109861:
כמה עולה לכם בחודש לשלם לבזק או להוט על תשתית האינטרנט ובאיזה מהירות ?
אני מחפשת נמוך ביותר ויש לי בבזק ב75 שקל לחודש נשמע לי יקר ממש
משהו משלם פחות? והיכן?

יש בנדל מיוחד עם ספק של אתרוג ובזק יחד על מהירות של 5 מגה וזה עולה 55 ש"ח לבזק על התשתית ועוד 32 לאתרוג על הספק (לשנה ראשונה).

• הוסף לסימניות
תנסו להוריד את בזק (מכירה כמה וכמה שהמחיר הוא 55 ש"ח לחודש!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rainbow;1109959:
אני משלמת להוט 70 ש"ח בחודש, ואם אני לא טועה הם אמרו לי שזה הכי נמוך אצלם
אני משלמת להם 40 בעסקי.

• הוסף לסימניות
אני משלם 55 אבל על 5 מגה.
אני חושב ש15 ב ב70 או 80.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלי עולה 55 ש"ח לבזק כשאמרתי להם שכך נתיב אמרו לי שזה עולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה