כמה אתם משלמים על גז???

• הוסף לסימניות
משלם 8.05 למ"ק
20.34 ש"ח ל68 ימים
דור גז החדשה

• הוסף לסימניות
אני היום מקיבלתי חשבונית חדשה מחברת מרכז הגז 16 ש"ח חיוב חודשי קבוע ו 13 ש"ח על כל מ"ק גז נראה לי מאוד זול בפרט למה ששילמתי קודם.
[הייתי באמישרא גז ועברתי משם ששם המחיר פי שתיים].

• הוסף לסימניות
איך חברת גזגל?
מישהו אצלם?

• הוסף לסימניות
כמה אתם משלמים כיום?
חשבונית אחרונה שלנו - 15.55 למ"ק כולל מע"מ
ואצלכם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לכם מה לשאול את זה פה

תסתכלו באתר הרשמי ותוכלו לדעת כמה הכי זול שולם ע"י השכנים שלכם בעיר על גז, מהחברה שלכם ומחברות אחרות.
העיר שלנו מונה מיליון תושבים...

ישנם ממולחים שמצליחים להוריד את החברה במחיר (גם אני הצלחתי פעם, אבל זה עלה מאז) וזה כמובן לא מצויין באתר

השאלה היא
האם ביחס לעליית מחירי הגז זה עדיין מחיר טוב ומי הצליח להוריד את הספק שלו יותר

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי את הניסוח.

באתר כתובים כל המחירים שמקבלים בממוצע כולל כל הקומבינות (ככל הנראה לא כולל הנחות שהם אחרי המחיר הנקוב).
אבל אם אתם מקבלים מחיר מתחת לממוצע בעיר אז אתם מסודרים, ואם מעל הממוצע בעיר אתם יכולים לפנות לחברה בבקשה להוזיל, או שתעברו לחברה אחרת.

• הוסף לסימניות
כמה אתם משלמים כיום?
חשבונית אחרונה שלנו - 15.55 למ"ק כולל מע"מ
ואצלכם?

• הוסף לסימניות
מחירי הגז היום הם כמו מחירי הפלאפונים, מי שלא מתמקח משלם!!

ראני פניתי לפני כמה שנים לחברת הגז שלי [סופר גז] ובקשתי הנחה לפני שכל השכנים עוברים ניסו להציע לי הנחלה רק לי, אחרי שהתעקשתי שכל השכנים כבר חתמו להעברת חברה הורידו לכולם ללא שהיה צורך לחתום לערב שום שכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה