בנטפרי המחיר כמעט דומה.יש לי תשתית של בזק וספק אתרוג, אני משלמת כל חודש לבזק 84 ש"ח על התוכנית ועוד 20 ש"ח על שכירות המודם ועוד 35 ש"ח לספק, נראה לי יקר מידי.
אני חושבת לעבור לנטפרי, על איזה תשתית הם יושבים? וכמה זה עולה לחודש?
תכל'ס איך יוצרים קשר עם נטפרי?
למה את משלמת גם לספק וגם לנטפרי? נטפרי זה לא הספק?נטפרי דרך 019 - מהירות 100 מ"ב התשלום לספק 35 ש"ח. + לבזק 84 ש"ח + לנטפרי 15 ש"ח.
איפה קנית את הראוטר וכמה שילמת עליו? מה זה ib תקשורת זה בעצם בזק?לי יש ראוטר ששילמתי חד פעמי עליו, ותשלום חודשי של 90 ש''ח לחברת ib תקשורת שהם הספק, +15 לנטפרי על החסימה.
איפה קונים?חברה טובה (טיפי לינק ודו') עולה סביב 180 ש"ח
איפה קנית את הראוטר וכמה עלה?בזק עם נטפרי. 110 ש"ח לחודש על 100 מגה. תשתית ספק וסינון. ראוטר פרטי.
אייבורי. כ-300 ש"חאיפה קנית את הראוטר וכמה עלה?
מוזמנים ליצור קשר ולקבל הסבר והצעת מחיריש לי תשתית של בזק וספק אתרוג, אני משלמת כל חודש לבזק 84 ש"ח על התוכנית ועוד 20 ש"ח על שכירות המודם ועוד 35 ש"ח לספק, נראה לי יקר מידי.
KSP או אייבורי בזמני מבצעיםאיפה קונים?
יש חברות מוכרות כמו טיפי לינק ו די לינק (מה שמקבלים ב 019) לגבי דגם ספציפי תלוי בזמן ...ועל איזה ראוטר ממליצים?
יש לך שתי אפציותיש לי תשתית של בזק וספק אתרוג, אני משלמת כל חודש לבזק 84 ש"ח על התוכנית ועוד 20 ש"ח על שכירות המודם ועוד 35 ש"ח לספק, נראה לי יקר מידי.
הסינון שלי הוא כרגע נט נקי ואני רוצה להשאר בו, לא קלטתי אם הספק זה אתרוג או רימון, והאם שווה לעבור לתשתית שלהם?לניד תשתית וספק לאתרוג סה"כ עלות חודשת 99
כמה אתה משלם היום?הסינון שלי הוא כרגע נט נקי ואני רוצה להשאר בו, לא קלטתי אם הספק זה אתרוג או רימון, והאם שווה לעבור לתשתית שלהם?
בזק 84 ש"ח, שעולה בעוד 4 חודשים ל109 ש"ח, נט נקי 35 ש"ח, ושכירות מודם 20 ש"ח.כמה אתה משלם היום?
לכאורה שוה לך לניד תשתית לאתרוג ולקבל תשתית וספק כולל הכל ב99 מחיר קבועבזק 84 ש"ח, שעולה בעוד 4 חודשים ל109 ש"ח, נט נקי 35 ש"ח, ושכירות מודם 20 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים