דרוש מידע כמה אתם משלמים על הגלישה לחודש?

• הוסף לסימניות
יש לי תשתית של בזק וספק אתרוג, אני משלמת כל חודש לבזק 84 ש"ח על התוכנית ועוד 20 ש"ח על שכירות המודם ועוד 35 ש"ח לספק, נראה לי יקר מידי.
אני חושבת לעבור לנטפרי, על איזה תשתית הם יושבים? וכמה זה עולה לחודש?
תכל'ס איך יוצרים קשר עם נטפרי?

• הוסף לסימניות
בבזק תוכלו לכאורה להוזיל בשיחה אחת, או לחילופין לנייד את התשתית לאתרוג.
ואת ה20 ש"ח בכל מקרה ניתן לחסוך בקניית ראוטר בחנות.

• הוסף לסימניות
יש לי תשתית של בזק וספק אתרוג, אני משלמת כל חודש לבזק 84 ש"ח על התוכנית ועוד 20 ש"ח על שכירות המודם ועוד 35 ש"ח לספק, נראה לי יקר מידי.
בנטפרי המחיר כמעט דומה.
כדאי להוזיל עלויות לרכוש מודם לבד ולחבר אותו לבד (צריך רק שם וסיסמא) ב2 שניות - חברה טובה (טיפי לינק ודו') עולה סביב 180 ש"ח ואז אין התחייבויות ובדרך כלל הוא איכותי וטוב יותר מזה של החברה...
נטפרי דרך 019 - מהירות 100 מ"ב התשלום לספק 35 ש"ח. + לבזק 84 ש"ח + לנטפרי 15 ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם יש לך גלישה של 100 מגה המחיר לא יקר

יש תכניות אחרות זולות יותר
השאלה אם זה מתאים לך
למשל ב019 משלמים 4 ש"ח על שכירות מודם
ונטפרי עולה רק 15 ש"ח

• הוסף לסימניות
לי יש ראוטר ששילמתי חד פעמי עליו, ותשלום חודשי של 90 ש''ח לחברת ib תקשורת שהם הספק, +15 לנטפרי על החסימה.

• הוסף לסימניות
לי יש ראוטר ששילמתי חד פעמי עליו, ותשלום חודשי של 90 ש''ח לחברת ib תקשורת שהם הספק, +15 לנטפרי על החסימה.
איפה קנית את הראוטר וכמה שילמת עליו? מה זה ib תקשורת זה בעצם בזק?

• הוסף לסימניות
בזק עם נטפרי. 110 ש"ח לחודש על 100 מגה. תשתית ספק וסינון. ראוטר פרטי.

• הוסף לסימניות
מוזמנים ליצור קשר ולקבל הסבר והצעת מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועל איזה ראוטר ממליצים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך שתי אפציות
א. לניד תשתית וספק לאתרוג סה"כ עלות חודשת 99
ב.לעבור לנטפרי עם בזק שיש לך פשוט לבקש מבזק שיתנו לך ספק שלהם תומך נטפרי זה חינמי כלול בחבילה הרגילה..
ואז לבטל את האפליקציה של אתרוג על המחשב.
ראוטר לדעתי בכל מקרה שוה לקנות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בזק 84 ש"ח, שעולה בעוד 4 חודשים ל109 ש"ח, נט נקי 35 ש"ח, ושכירות מודם 20 ש"ח.
לכאורה שוה לך לניד תשתית לאתרוג ולקבל תשתית וספק כולל הכל ב99 מחיר קבוע
וראוטר או לקנות ב100 ש"ח
או לשכור ראוטר של אתרוג ב20ש"ח
עדין יצא לך זול יותר בסך הכללי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה