כמה אתם משלמים על קוב גז?

• הוסף לסימניות
רמה ד', אחרי החתמה של שכנים וסיבוב בין חברות שונות.
התקנה חינם + מתנה בשווי 299 ש"ח לכל משפחה.
15 ש"ח (צריך לבדוק אם חודשי או דו חודשי, נראה לי דו חודשי)
9.5 ש"ח לקוב

• הוסף לסימניות
רמה ד', אחרי החתמה של שכנים וסיבוב בין חברות שונות.
התקנה חינם + מתנה בשווי 299 ש"ח לכל משפחה.
15 ש"ח (צריך לבדוק אם חודשי או דו חודשי, נראה לי דו חודשי)
9.5 ש"ח לקוב
מחיר מעולה!
איזו חברה? יש התחייבות לפרק זמן ?

• הוסף לסימניות
דור אלון גז:
19.13 לקוב כולל מע"מ.
וכנ"ל התשלום הקבוע (עבור חודשיים, קצת מוזר...)

• הוסף לסימניות
עכשיו אצלנו (אחרי החלפת חברה):
5 לחודש
8.5 לקוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלנו גם סונול גז בירושלים:
12.25 כולל מע"מ (10.47 לפני מע"מ)
קבוע 22 לחודשיים,
אז יש להם כמה מחירים?!!
ברור. המחירים של חברות הגז לא קבועים בכלל.
אצלנו עברו יחד כ200 משפחות, זה משמעותי למחיר שמקבלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלנו גם מדובר בכמה מאות, צריך את האדם שילך לנהל מאבקים....
אצלינו גם העברנו את הבנין לסונול גז בי-ם כ-80 משפחות וקיבלנו מחיר ממש טוב .
20 ש"ח לחשבון דו חדשי.
ו-8.5 לקוב.
לפני 5 שנים [אולי יותר] נראה לי אז היה להם שם אחר.]
זה נורא פשוט ומהר פשוט לפנות ולנהל שיחה קמת אסרטיבית...
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
הם טוענים שכתוב בחוזה שהתיקונים ע"ח הלקוח, אין לי מושג אם זה נכון כי אנחנו שוכרים את הדירה והחוזה מול חברת הגז לא אצלנו, מצד שני אנחנו טוענים שלא היה שום דבר שטעון תיקון, זה בחירה שלהם להחליף וזה המונה שלהם.
אשמח לשמוע לעוד תגובות בנושא
אם כך לכאורה זה צריך להיות על חשבון המשכיר שהרי זה תיקון ששייך לדירה אלא א"כ יש לכם הסכם שונה בדברים אלו

• הוסף לסימניות
אני משלמת על חודשיים גז בין 1000-1200 שקל.
התשלום הקבוע הוא 35
כתוב שצרכתי 29 מ"ק (מברור שעשיתי הבנתי שזאת כמות לא הגיונית לשימוש ביתי) וזאת למרות שניתקתי את השימוש ביונקרס.
מה הייתם עושים? בא נאמר שאת הכסף שלקחו כבר לא אקבל אבל מה לעשות לחודשים הבאים?
על 29 מ"ק זה היה המחיר???????????????
בדרך כלל בחברות הגז החשבונית שמגיעה זה על חודשים אחורה כך יוצא שבסיון משלמים חשבונית של החורף ואם יש לכם יונקרס וחיממתם ברבה אז המחירים האלו באמת יכולים להיות צריך לבדוק על איזה תקופה החשבונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה