כמה אתם משלמים על קוב גז?

• הוסף לסימניות
אצלינו גם העברנו את הבנין לסונול גז בי-ם כ-80 משפחות וקיבלנו מחיר ממש טוב .
20 ש"ח לחשבון דו חדשי.
ו-8.5 לקוב.
לפני 5 שנים [אולי יותר] נראה לי אז היה להם שם אחר.]
זה נורא פשוט ומהר פשוט לפנות ולנהל שיחה קמת אסרטיבית...
בהצלחה!!!!
אממה...
שמאז הם העלו קצת את המחיר בכל זאת עברו כמה שנים.
יש למישהו כאן ניסיון איך אפשר להחזיר אותם למה שהיה.

• הוסף לסימניות
בית שמש רמה ד'

היה לנו בבניין 'סופרגז' (זה מה שהקבלן נתן)
תשלום קבוע 46.45 לפני מע"מ
מחיר למ"ק 13.5 לפני מע"מ

יום אחד דפק כאן בבניין נציג של חברת סונול עם הצעה יותר זולה
ובנוסף לכך הטבה של 300 ש"ח בקיזוז מחשבון הגז
עבר והחתים שכנים (לא חייבים להחתים את כל השכנים, מספיק רוב)

היום אנחנו מקבלים מ'סונול גז'
עלות קבוע, כרגע לא משלם כ זה מתקזז עם אני לא טועה הוא אמר לי בזמנו 14 או 12 ש"ח
מחיר למ"ק 12 לפני מע"מ

• הוסף לסימניות
אני גם צריך בדיוק גז חדש, אז סונול גז זה הכי טוב והכי זול. והאם הם גם מחברים תנור גז?

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם סונול גז שומרים שבת?
הגז שלכם נמצא בצובר/בלונים, ולא אמורים למלא אותו בשבת.

לא יודע אם הם מחללים שבת (סביר שכן) מסתבר שעוד חברות גז מחללות שבת, וגם רוב חברות התקשורת מחללות שבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה