כמה אתם משלמים על תשתית וספק?

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סקר עבורי:
כמה אתם משלמים על תשתית וספק

• הוסף לסימניות
חיפוש קצר יוביל אותך להרבה תוצאות

• הוסף לסימניות
אני בבזק- משלמת על תשתית 89 ש"ח מהירות של 5 ג"ב (מהירות של 15 עולה 122)
ובבזק בילאומי- ספק 26 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1449316:
חיפוש קצר יוביל אותך להרבה תוצאות

אבל המחירים כל הזמן משתנים, אני רוצה לדעת נכון לתקופה זו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tehia;1449324:
אני בבזק- משלמת על תשתית 89 ש"ח מהירות של 5 ג"ב (מהירות של 15 עולה 122)
ובבזק בילאומי- ספק 26 ש"ח

אני משלם לבזק תשתית במהירות 40 מג"ב 92 ש"ח
ולאתרוג 45 ש"ח

• הוסף לסימניות
עכשיו עלה לנו בבזק מ-79 ל- 89 ל5 מג"ב

האם יש פתרון יותר זול מבזק ?

אתרוג 35

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1449374:
עכשיו עלה לנו בבזק מ-79 ל- 89 ל5 מג"ב

האם יש פתרון יותר זול מבזק ?

אתרוג 35

לומר להם שתשקלו לעבור חברה כי זה מאוד יקר
ואז פתאום הם יכולים להוזיל את המחיר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה