דרוש מידע כמה אתן משלמות על בגד שבת לילדה בת 12

• הוסף לסימניות
בת בכורה ... גיל העשרה הצעיר ויש לבחורונת מה לומר , הטעם שלה קצת אנין ..האם רק לי נראה שבגד ב400-380 שח הוא יקר מאד ? או שזה הנורמה בגיל הזה??
מה דעתכן??

• הוסף לסימניות
מאמינה שבשבוע שבועים הקרובים יתחיל סופעונה, כך שאותו הבגד יוכל להיות מחיר נמוך משמעותית,
לגיל הזה יש את המכירות של מזל חזות - מתאים ויותר זול
ויש גם חנויות בכלל שיותר זולות,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כן, בתחילת עונה זה המחיר...
(בבגדים לשבת)

• הוסף לסימניות
ליום חול אפשר למצוא עליונית גם בעשר ש"ח

• הוסף לסימניות
אני מחכה לסוף עונה ואז קונה להן.
גם עכשיו אנחנו מחכים למחיר קצת יותר שפוי.

• הוסף לסימניות
לדעתי יקר. זה המחירים שאני משלמת לגדולות 15,17. לגיל הזה אפשר עדיין למצוא במלנג' וקידי שיק בסביבות 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
גיל בעייתי
בין ילדה לנערה
אני עדיין קונה בקידישיק, יש עד מידה 20...
יכולה בעצמי..:D

• הוסף לסימניות
אכן קשה למצוא בגדים לגיל הזה .
בקידי שיק במידות הגדולות לפעמים אפשר למצוא ב120-190 ש"ח .
בבננה יקר -כפול לפחות נראה לי .
יש חנות אליז ברבי עקיבא בבני ברק שאפשר למצוא בפחות מ200 ש"ח
יש גם ברחוב ירושלים בבני ברק - רק ששם לא יודעת מחירים .
בקיוטיז יש מידות לפעמים יש מציאות

• הוסף לסימניות
גיל בעיתי ובסוף עונה המידות הללו הכי קשות להשגה
כך שהחל מגיל 12 ועד שהן מתחילות לקנות בחנויות של בגדי נשים אני כן קונה בתחילת עונה מנסיון מר משנים קודמות
וכן, זה מחיר הגיוני לשבת. (כמובן לא סותר שניתן למצוא גם בחצי מזה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נשמע לי מחיר יקר..
קניתי לבת שלי בעונה הזו 3 שמלות לשבת והמחירים שלהם היו: 220, 180, 165
כמובן שלא נכנסתי איתה לחנויות של בגדי נשים ונערות אלא חנויות קלאסיות של בגדי ילדים, קידס בייסיק, קידישיק ועוד חנות שכונתית.
אבל האמת שזה משתנה מילדה לילדה לפי המבנה שלה...

• הוסף לסימניות
אפשר ואפשר למצוא בסביבות 200 . ביפצ'וק בסוף עונה.
בדולצ'ה, בעוד כמה חנויות (שאני לא זוכרת את שמן) בעליה לגן ורשה. (מול רפאלי).
אם "מרחיקים" נדוד לפ"ת (ואולי רמת גן) אפשר למצוא בפחות

• הוסף לסימניות
בקידישיק יש מבחר גדול

עד 250 זה סביר בעיני

אם זה בגד לארוע זה כבר יותר סביר

• הוסף לסימניות
נשמע לי יקר והזוי.
אפשר למצוא בהרבה פחות,
אבל כמו שאמרו - תלוי במבנה של הילדה, ובאופי הבגד המתוכנן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה