כמה בד"כ משלמים על תמונה?

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מאן דהוא מעונין לקנות ממני תמונה מהגלריה בתיק עבודות שלי,
כמה לוקחים על תמונה לשימוש פרטי?

• הוסף לסימניות
תמונה שלך,
איך נדע לתמחר אותה ואפילו לא ידוע איזו תמונה זו......
לי יש תמונות שמתומחרות במאות שקלים ואחרות בעשרות בודדות.

קצת יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
מינימום 250 ש"ח ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;457153:
מינימום 250 ש"ח ....

קצת נסחפנו, אני חושב.
חלק מהתמונות טובות יותר מהשאר,
בעקרון באזור ה 30-50 ש"ח לתמונה זה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;456514:
מאן דהוא מעונין לקנות ממני תמונה מהגלריה בתיק עבודות שלי,
כמה לוקחים על תמונה לשימוש פרטי?

היי :)

המחיר נע בין עשרות שקלים למאות שקלים
תלוי בתמונה, תלוי כמה השקעת עליה,
עברת ברחוב שלפת מצלמה וצילמת,
או
סחבת במיוחד בשבילה ציוד עשית הרבה נסיונות עד שקבלת את התוצאה שרצית
אין לך או יש לך בעיה לתת לו את המקור שילך לפתח בעצמו
כי אם אתה צריך לטרוח וללכת לפתח לו את התמונה זה שונה מאם אתה רק
שולח לו אותה במייל
תעשה לך את החושבים שלך במה זה כרוך ואם משתלם לך ופחות מאיזה מחיר
לא כדאי לך בכלל למכור
הרבה הצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
השתמשת בפילטר לקבל את קרני האור האלה או שזה רק מחשיפה הארוכה?

• הוסף לסימניות
לא ניראה לי שיש מחיר כל אחד לוקך מה שהוא רוצה.
תמיד יש כאילו כאן מעיצוב גרפי שרוצים תמונות מהאתר שלי ואני נוקבת במחיר יחסית גבוה של בערך 100$ עדין לא היה כאן מישהוא שהסכים להוציא את הכסף הזה (כן היה לי מגזנין שקנה תמונה) אבל אני מעדיפה בדרך כלל לא לימכור מלימכור ב40 ש"ח אז כל החד ומה שנכון לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה