אבל בטח הזיזו נק' והשקיעו ברמה גבוהה. נכון?הורי שיחיו סיימו ממש עכשיו לשפץ עלה להם כולל הכל כ50 אלף משהו כזה.
מה יצא?אשמח לשמוע כמה בממוצע עולה להחליף חדר אמבטיה הכולל, שירותים, אמבטיה, ארון אמבטיה, כיור, קרמיקות וריצוף. מחיר ממוצע סטנדרטי כולל הכל- חומרים, כלים וקבלן. וכמה החלפת אינסטלציה מייקרת את הסיפור?
נשמח לפירוטאם מחליפים אינסטלציה זה מייקר מאוד
אם לא אצל קבלן זה בערך 25000 30000
אני אישית עשיתי הכל לבד יצא 10000
חומרים עלה לי ככה זה היה בעת שריצפתי את כל הבית כבר וריצוף לאמבטיה זה היה ממש קצת עלה לי 65 למטר בריצפה ועם זה ריצפתי גם את האמבטיה עצמה פולים ערבים לא עלה כי אני שברתי הכל עם קונגו ופטיש ופינתי הכל לבד היה לי ערבי אחד שעזר לי תמורת 300 שקלים האמבטיה פלוס העמודים 1150 בלוקים וריצןף זה היה ממש זול ברזים והכל היה קצת יקר כי אשתי רצתה חמת עלה כל ברז 400 כיור וכל הארון וכו 3000 בערך והרצף כבר ריצף בדירה 40 מטר אז על האמבטיה וכו זה היה כבר ממש שקליםנשמח לפירוט
מה זאת אומרת לבד
עלות חומרים ? פירוט כמויות ?
פועלים ?
נניח שלהתקין אינסטלציה אפשר להסתדר למי שיש ידע וחוש טכני יש מדריכים להכל
אבל לרצף זה כבר אומנות , רצף כמה עולה?
כבר לא רלוונטי היום!!!לי עלה לפני שנתיים
אני מתכנן בקרוב בעז"ה לעשות גם עבודה כזאת לבדחומרים עלה לי ככה זה היה בעת שריצפתי את כל הבית כבר וריצוף לאמבטיה זה היה ממש קצת עלה לי 65 למטר בריצפה ועם זה ריצפתי גם את האמבטיה עצמה פולים ערבים לא עלה כי אני שברתי הכל עם קונגו ופטיש ופינתי הכל לבד היה לי ערבי אחד שעזר לי תמורת 300 שקלים האמבטיה פלוס העמודים 1150 בלוקים וריצןף זה היה ממש זול ברזים והכל היה קצת יקר כי אשתי רצתה חמת עלה כל ברז 400 כיור וכל הארון וכו 3000 בערך והרצף כבר ריצף בדירה 40 מטר אז על האמבטיה וכו זה היה כבר ממש שקלים
אני יכול לתת לך טיפיםאני מתכנן בקרוב בעז"ה לעשות גם עבודה כזאת לבד
אשמח אם תוכל לתת לי קצת טיפים - וכן אם היה כלים מיוחדים שהיית צריך וכו
אינסטלציה עשית ממש לבד או הבאת מישהו? (קצת מפחד...)
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים