...כמה בנאלי כמה רדוד - הנוריות

• הוסף לסימניות
כן , גם אנחנו היינו,
האמת מזמן רציתי לשתף אבל לא ככ הסתדרתי עם השדרוג..;)

קבצים מצורפים

• IMG_3571.jpg
    IMG_3571.jpg
    KB 330.4 · צפיות: 33
  • IMG_3583.jpg
    IMG_3583.jpg
    KB 564.8 · צפיות: 37
  • IMG_3586-2.jpg
    IMG_3586-2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 57
  • IMG_3633.jpg
    IMG_3633.jpg
    1.2 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לא בנאלי בכלל !
תמונות יפות !
איך שהם גדלו!!!
על הרביעית הייתי מוותרת

• הוסף לסימניות
חחח הכותרת..
מדהים מדהים
הצבעוניות הזו והסגול הזה ממש עושים טוב.
(לדעתי טיפה תחממי יהיה יותר יפה)
ומדהים לראות איך כל אחת מוציאה מאותו מקום משהו אחר.

• הוסף לסימניות
מהמם!!

את הראשונה אהבתי הכי!!

• הוסף לסימניות
מדהימותת התמונות

• הוסף לסימניות
הסגול עם העיניים של היפים האלו הכי לא בנאלי שיש!

• הוסף לסימניות
חני, אני כל פעם מוקסמת מהעיניים האלה...
הסגול הזה עושה לי טוב.
התמונות מקסימות.

• הוסף לסימניות
העומק שדה בראשונה מוצלח מאוד - ככה עם הפרחים הברורים מסביב! וההילת אור העדינה מסביב מוסיפה המון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;n4882083:
העומק שדה בראשונה מוצלח מאוד - ככה עם הפרחים הברורים מסביב! וההילת אור העדינה מסביב מוסיפה המון

תודה שרה , רק שאם שמתם לב התמונות מחליפות מיכי זמן את הסדר לבד כך שאין לי מושג לאיזו ראשונה התכוונת... אני יכולה לשער..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה