כמה בנאלי... כמה רדוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;n4881617:
ואתה זה שקובע אם היה שם טוויסט או אמירה?
כואב לך? מוזמן להעלות תמונה עם אמירה וטוויסט ומה לא.

אני אישית העליתי תמונות השנה בשקדיות והן היו בהחלט שונות .
בנוריות- לא. צילמתי "בנאלי" ויש לכך סיבות שונות... שלא כאן אפרטם.

אבל לתת כותרת בנאלי ורדוד זה מקומם. במיוחד מפה שוחר סנקציות ותו לא.

לא התכוונתי ׳לקומם׳, וגם ודאי שיש הרבה תמונות יפות ( באמת השקדיות שלך אחלה).. אבל מה את לא מסכימה שבפורום כזה מקצועי זה יותר מדאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוגה דעות;n4882490:
אפשר לומר אותו דבר על התגובה שלי ... לא אהבתם תעברו הלאה...

מצחיק. זה מה שרצית?! שלא יתייחסו לדיון שפתחת פה?!
אתה די סותר את עצמך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;n4882512:
מצחיק. זה מה שרצית?! שלא יתייחסו לדיון שפתחת פה?!
אתה די סותר את עצמך..

בדיוק זאת היתה הכוונה כל מי שמפרסם פה משהו הוא כדי שכולם יסתכלו... ויגיבו... זה שם המשחק...

• הוסף לסימניות
כן, אבל אם מפריע לך או לאחרים שמעלים פה תמונות (ולא משנה הסיבה) אתם לא חייבים להגיב או להתייחס,
זה שונה כשמישהו בא ו'צועק' עליך ומעיר לך, אז אתה לא ממש יכול לא להגיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוגה דעות;n4882501:
לא התכוונתי ׳לקומם׳, וגם ודאי שיש הרבה תמונות יפות ( באמת השקדיות שלך אחלה).. אבל מה את לא מסכימה שבפורום כזה מקצועי זה יותר מדאי?

נו, אבל אם כולן צילמו בנוריות ויצאו להן תמונות מהממות שהן חייבות לשתף, אז שלא תשתפנה כי בשבילך זה יותר מדי?

ובכלל אני בקושי מרגישה צלמת כי אין לי תמונות מהשקדיות או מהנוריות :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;n4882600:
ובכלל אני בקושי מרגישה צלמת כי אין לי תמונות מהשקדיות או מהנוריות :(

שרי אני איתך גם כמעט חשבתי לעצמי פעמים אם אני צלמת או לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוגה דעות;n4882501:

ספיצ'לס

• הוסף לסימניות
חחח כמה אקשן יש כאן.
זוכרות שפעם פעם בשחר ההסטוריה עשו כאן אשכול עם תמונות באותו נושא טכני ללא חתימה והיו צריכים לנחש מי הצלמת?
צריך לעשות ככה על הנוריות/שקדיות :)
ואז אפילו ההוגה דיעות הנכבד היה מגלה שמי שמתעסק בצילום רואה הרבה הבדלים גדולים מאוד בין כל הנוריות והפרחים והעלים.
(היה אחד כזה על צילום ילד על רקע לבן היה הזוי לגלולת כמה עדיין היה קל לנחש מי הצלם/ת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;n4884052:
חחח כמה אקשן יש כאן.
זוכרות שפעם פעם בשחר ההסטוריה עשו כאן אשכול עם תמונות באותו נושא טכני ללא חתימה והיו צריכים לנחש מי הצלמת?
צריך לעשות ככה על הנוריות/שקדיות :)
ואז אפילו ההוגה דיעות הנכבד היה מגלה שמי שמתעסק בצילום רואה הרבה הבדלים גדולים מאוד בין כל הנוריות והפרחים והעלים.
(היה אחד כזה על צילום ילד על רקע לבן היה הזוי לגלולת כמה עדיין היה קל לנחש מי הצלם/ת)

כשהמצולמים הם הילדים של הצלמות זה בכלל לא כזה אתגר מסובך... ;)
אבל אני כן חושבת שגם במבט מלמעלה על כל התמונות שצפו פה, אפשר לראות הבדלים בין כל התמונות.
כל אחת לוקחת את זה למקום שלה,
וזה יפה,
וזה טוב
ולמי אכפת שזה לעוס :)

• הוסף לסימניות
אני קוראת את התגובות ברוורס - עמכם הסליחה...
- - -

אני היחידה שממש נהנית לראות מלאאאא תמונות בפרחים??(ובשקדיות????ובימין משה????????ובסטודיו עם ילד בן 3 ???? )
ראיתי את התמונות של כל מי שהיתה שם (כמעט)
והתעקבתי על כל תמונה ותמונה,ופשוט נהניתי להסתכל :)
דברים יפים עושים לי כייף,ולמה לא לחלוק את הכייף הזה עם כולם ...
בנאלי,רדוד,ללא סוויצ, מה זה משנה...זה יפה וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה