כללי כמה בעיות באינדיזיין (!!!)

• הוסף לסימניות
קודם כל...
א. הגדרתי באינדיזיין סגנון פסקה. מה שקרה זה שפשוט כל המספור שנמצא ליד המילים להערות שוליים שונה גם הוא וניהיה כחלק מהטקסט. אני אמורה לסדר את זה ידני או שיש אפשרות אחרת?
ב. העברתי אוביקטים למסמך ואוביקט מסוים החוזר על עצמו ניהיה לי מלבן שחור. מה הבעיה?
ג. אותיות מסוימות מתחלפות לי וכן מספרים...
ד. החיצים במקלדת עושים בדיוק ההיפך ימינה לשמאלה ושמאלה לימינה...

בבקשה זה דחווווף... ותודה מראש!​

• הוסף לסימניות
א. צריך להגדיר סגנון תו להפניה להערת שוליים בהגדרות ההערות
ב. אולי היה לו סגנון אובייקט עם דריסות, ובמסמך החדש נוקו הדריסות, או כל כיוצא בזה, תבדוק איך הוא היה מוגדר במסמך הקודם.
ג. צריך לראות צילום מסך
ד. זו ההתנהגות הרגילה של התוכנה כשעובדים על טקסט מימין לשמאל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! סליחה על הבורות אבל---
א. איך אני אמורה להגדיר את זה?
ב. איך אני בודקת דריסות?
ג. זה פשוט במקום לרשום 1000 לדוג' כשאני מגדירה סגנון פסקה זה נהפך ל 0001 וכן אות ליד פסוק לדוג' טו נהפך ל- וט

• הוסף לסימניות
א. Type>Footnote Option>Formatting>Character Style
ב. תבדוק במסמך הקודם בהגדרות סגנון אוביקט, האם היה לו סגנון אוביקט מיוחד, או שהוא היה על הברירת מחדל, ואם היה לו + ליד שם הסגנון שלו
ג. בסגנון הפסקה, בהגדרות מיידל איסט, להגדיר את כיוון התווים לדיפולט ולא מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
א. כבר ניסיתי את זה לפני כן וזה לא הצליח.
ב. המסמך הקודם היה בוורד. מה אני אמורה לראות שם?
ג. זה על דיפולט ולא עוזר...

• הוסף לסימניות
תרצה להעלות חלק קטן מהמסמך?

• הוסף לסימניות
אז הנה קודם הבעיה עם האוביקט הזה (השמונה ההפוך) כשהוא עובר לאינדיזיין הוא ניהיה מלבן שחור..
וכן המספור שבמקום שיהיה קטן עליון מהטקסט הוא ניהיה כחלק מהטקסט תודה!!!
משום מה התמונות לא אחד אחרי השני אלא צמוד. מקווה שתבינו.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 2.8 · צפיות: 9
  • 2.PNG
    380 ביטים · צפיות: 8
  • 3.PNG
    KB 1.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אה, שכחתי לציין שבאמת אותו סגנון תו היה משום מה על RIGHT TO LEFT לכן המספרים התחלפו. תודה!!!

• הוסף לסימניות
בקשר למספור, צריך להגדיר לו סגנון תו עם כתב עילי (Superscript).
ובקשר לאובייקט, ממה הוא נוצר? באיזו תוכנה?
אם תרצה, שלח לי את הקובץ למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה, לשמונה ההפוך הזה יש קישור, ולכן הוא עושה את זה. איך מבטלים קישור באוביקט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה