כמה ברורים על דפי נחיתה

• הוסף לסימניות
(אין לי הרשאה בפורום דיגיטל לכן אשאל כאן (יש כאן יותר מבינים מאא"ר...),
לצורך הקמת עסק אזדקק לדיגיטל, ישנם הרבה פלטפורמות חינמיות של דפי נחיתה הניתנים לעיצוב עצמאית ע"י הלא מבינים (כמוני;))
ישנם אתרים הנותנים חינם 2-3 דפים, הוספת סרטון, צור קשר, ותבניות עיצוב
השאלה היא מה הערך המוסף של אתר ממש (לעסק קטן)? האם דף נחיתה שאני אצור יהיה ניתן למצוא בגוגל? והאם ניתן לקדמו?
2) מה עלות של עיצוב של אתר נחיתה חינמי?
3) תוכלו להמליץ לי על אתר דפי נחיתה חינמי ידידותי עם תבניות עיצוב יפות?
תודה!
נ.ב. אשמח אם בעל הרשאה יעביר את שאלתי לשם. תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
2) מה עלות של עיצוב של אתר נחיתה חינמי?
חינמי פירושו: "חינמי"
האם דף נחיתה שאני אצור יהיה ניתן למצוא בגוגל? והאם ניתן לקדמו?
על פי רוב לא ממש, דפי נחיתה שניתנים לבניה ללא קוד על פי רוב קשה לקדם, אבל גם מה שאפשר ידרוש ממך זמן ללמוד ולהשקיע ולא נראה לי שזה שווה את זה

• הוסף לסימניות
זה נשמע הזוי, זה כמעט כמו לבקש ממישהו שיבנה לך מצגת בפאוור פוינט אבל אם את רוצה תפני באמת לפורום עיצוב גרפי כי באמת אין לזה קשר לבניית אתרים

• הוסף לסימניות
אבל אם את רוצה תפני באמת לפורום עיצוב גרפי כי באמת אין לזה קשר לבניית אתרים

עיקר פתיחת האשכול היה בשביל לדעת מה הערך המוסף של בניית אתר לעסק קטן שעלותו מאות\אלפי ש"ח, לעומת דף נחיתה חינמי, ונקודה זו עדיין לא התחדדה לי

• הוסף לסימניות
זה כבר שאלה ששיכת לפורום פרסום לפי דעתי והיא גם צריכה להיות יותר מפורטת (איזה עסק, איזה גודל, וכו')

• הוסף לסימניות
עיקר פתיחת האשכול היה בשביל לדעת מה הערך המוסף של בניית אתר לעסק קטן שעלותו מאות\אלפי ש"ח, לעומת דף נחיתה חינמי, ונקודה זו עדיין לא התחדדה לי
בד"כ דף נחיתה חינמי נעשה בשביל דיוור לרשימת מיילים קיימים, זה דף אחד ואין אפשרות להוסיף דפים.
באמת קשה לקדם אותו ויגיעו אליו דרך לחיצה על הקישור המסוים שלו.
כשבונים על דומיין שלך, הוא הרבה יותר מקודם ויש גם יותר אפשרות לקדם
יש יותר אופציות בעיצוב ובבנייה
ויש אפשרות בעתיד להוסיף דפים לאתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה