קופירייטינג כמה גובים על כתיבת תוכן

• הוסף לסימניות
שלום לכל המומחים כאן!
למדתי פרסום וקופירייטינג (פעם גם לי היתה חגורה ירוקה משום מה ננעלמה לי:( )
לקוח פנה אלי בתור מתחילה (כדי לקבל מחיר יותר זול כמובן, אלא מה?!)
על כתיבת תוכן לאתר של עמותה המסייעת ליתומים ואלמנות.
הם רוצים 3 בלוגים ודף בית כולל הנעה לפעולה, כמה לוקחים על כזה דבר
שיצדיק את המאמץ?
אני לא רוצה להתגאות חלילה אבל אנני מציינת שהכתיבה שלי טובה
ובלימודים הצטיינתי מאד, כך שיש להם על מה לשלם.
הם רוצים תשובה דחופה, יש כאן למשהו?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כמתחילה, כדאי לשער כמה שעות זה אמור לקחת לכם,
ולקחת משהו כמו 40 לשעה.
ואז לתת לו מחיר לפי מילים.

נגיד עד 500 מילים - 400 ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה, יש עוד משהו?

• הוסף לסימניות
מה המחיר למקצועית
אני כותבת ומתרגמת באנגלית כולל קופי והמחיר שלי .60 אג' למילה
וזה נקרא יקר
מתחילה מקבלת 80 למילה האם זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
באמת מתמחרים לפי מילה?
זה נשמע נורא.

יש כאלה שמסוגלים לכתוב פוסט מעולה או דף נחיתה שמגדיל לידים בפחות מילים.
אני לא קופרייטרית, אבל לא הייתי עובדת לפי כזה תמחור.

זה צריך להיות מחיר גלובלי לפי כמות העבודה + סבבי תיקונים + המקצועיות של מי שכותב, כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה