דרוש מידע כמה ג'יגה צורך וייז?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעונין לקנות כרטיס סים לוייז, ואין לי מושג כמה ג'יגה צורך וייז - לדוגמה לשעה?

• הוסף לסימניות
זה לא עובד לפי 'גיגה לשעה',

תכלס' לי יש סים עם 4 או 5 גיגה, ועובד פגז, ועוד אני משאיל את זה לכל החברים והשכנים.

• הוסף לסימניות
זה לא עובד לפי 'גיגה לשעה',

תכלס' לי יש סים עם 4 או 5 גיגה, ועובד פגז, ועוד אני משאיל את זה לכל החברים והשכנים.
ברור שזה לא עובד כך, אבל ללא ספק ישנה אינדיקציה - כמה מ"ב מהחבילה זה צורך לדוגמא בשעה.
יתכן ואתה לא בדקת זאת, אבל ללא ספק יש ממוצע כלשהו, אותו אני רוצה לדעת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתה משתמש בסים רק לוויז 5 ג"ב יספיק מעל הראש, יש תכנית בפרטנר ב-15 ש"ח, פנה לסוכן בשם גולן, 0542442197

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני על טאבלט עם חסימה של נטפרי
1 גיגה מספיק ברווח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר להשיג תוכנת חסימה לאנדרואיד. וכך יהיה אפשר לקחת סים רגיל בשביל הוויז שברכב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה