כמה דברים יפים בהזדמנות

• הוסף לסימניות
אני מזמינה לעצמי עכשיו - אז משתפת,
כמה דברים מוצלחים ביותר:
(הכיתובים הם מתוך האתר, לא שלי..) הכי התלהבתי מהמשחק זיכרון הדינאמי, זה נראה לי ממש משחק מוצלח עם ערך מוסף, וגם כיפי. והמתלה לעגלה - זה משהו שחפשתי ולא מצאתי באזורי, אז אם עוד מישהו מחפש במקרה..

עכשיו נרגעים: "כיף לי", משחק זיכרון חוויתי לזמן איכות רק ב-39 ₪ עוד להיט מבית "חלום לי". לגילאי 3-6 מומלץ ע"י מכון אדלר! (43% הנחה)
http://www.gozrim.co.il/ref/790965/?deal=dream_bow_fun_3012

ספרון מקסים עם בובת אצבע, רק 12 ₪ לספרון. מספרים וממחיזים! מבחר מתוך 4 ספרונים מתוקים ומקסימים כשלכל אחד מהם מחוברת בובת אצבע מדליקה. משלוח חינם! (50% הנחה)
http://www.gozrim.co.il/ref/395548/?deal=clasikaletet_finger_book_2584

וו הוק לעגלה - מתלה איכותי לעגלת תינוק ועגלת הקניות ב- 19.90 ₪ בלבד! כמה פשוט ככה נוח (55% הנחה)
http://www.gozrim.co.il/ref/013878/?deal=gozrim_stroller_hook_2339

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
את המתלה לעגלה קניתי בחנות של "הכל בדולר" ב10 ש"ח. (הכי גדול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י einkamoni;1363304:
את המתלה לעגלה קניתי בחנות של "הכל בדולר" ב10 ש"ח. (הכי גדול)

באמת?! איפה ממוקמת החנות?

• הוסף לסימניות
בפתח תקוה, במדרחוב. אם את מכירה.

• הוסף לסימניות
לא.. אני בבני ברק. לידי זה עולה יותר.. והנסיעה לפ"ת הלוך חזור והזמן - נדמה לי שאזמין וזהו.. :)

• הוסף לסימניות
גם באשדוד בשוק ביום רביעי ניתן לרכוש את המתלה לעגלה (שאגב יש בו מס' שימושים)
במחיר של 10 שקלים

• הוסף לסימניות
יש חנות של "הכל בדולר" בתחילת רבי עקיבא,
אבל לא בטוח שלכל הסניפים יש את אותה סחורה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק קניתי את המתלה לעגלה הכי גדול ומעולה! אני חורשת עליו כבר שנה! ב"מקס 10" כמובן ב- 10 ש"ח בלבד! וזה כבר נראה לי שירי, די קרוב אליך...

• הוסף לסימניות
זה באמת קרוב! תודה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה