התייעצות כמה דחוף לבדוק ברזל? ועל איזה ברזל אתם ממליצים בכדורים?

• הוסף לסימניות
אם עבר שבוע וחצי אז אני לא יודעת, את יכולה לנסות לשאול
ברור שהדם במעבדה רק הם לא זורקים אותו מייד
יותר הגיוני שהאחות שכחה לצרף את ההפניה מאשר שהרופאה שכחה לתת מרשם אבל הכל יכול להיות
רפואה שלימה
באמת הרופא מאד התפלא שלא בדקו הוא טען שהייתה הפניה כנראה הדם התקרש או משהו... הוא טען שמספיק לראות את הפריטין כדי להבין שמדובר בחוסר מאד משמעותי בכל אופן כרגע נתן מרשם לכדור חזק מקווה שיעזור...
יש תקין ויש אידאלי, ומחסור בB12 גורם לאנמיה
ומאחר שהוא אמנם תקין אבל נמוך, ולך יש אנמיה, אז סביר להניח שזה פשוט לא מספיק לגוף שלך ואת צריכה קודם כל להעלות את הB12 כדי לבדוק האם האנמיה קשורה למחסור בB12 או לא.
צריך לבקש את זה? או שזה בלי מרשם?

• הוסף לסימניות
באמת הרופא מאד התפלא שלא בדקו הוא טען שהייתה הפניה כנראה הדם התקרש או משהו... הוא טען שמספיק לראות את הפריטין כדי להבין שמדובר בחוסר מאד משמעותי בכל אופן כרגע נתן מרשם לכדור חזק מקווה שיעזור...

צריך לבקש את זה? או שזה בלי מרשם?
עדיף טבעי בחנויות טבע , ולמצוץ מתחת הלשון

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמיעצים!
חיבת לשתף שהתחלתי לקחת כדור שנקרא פריפול ותוך 3 ימים אני ב"ה מתחילה להיות בן אדם אחר! גם הצבע מתחיל לחזור וגם החולשה מתחילה להיעלם.... בעזרת ה' שימשיך ככה....

• הוסף לסימניות
אולי יכול לעזור
אני לקחתי לפני שנתיים כדור בבוקר על בטן ריקה והייתי אוכל אחרי שעתיים שלוש ותוך שבועיים ראיתי תוצאות
ולאחרונה הייתי צריכה לקחת שוב, לקחתי אחרי ארוחה וועבר יותר משבועיים ולא ראיתי תוצאות.
היום התוודיתי שברזל עדיף לקחת על בטן ריקה ולאכול אחרי שעתיים שלקיחת הכדור כי למינרל הכי טוב להיפגש בגוף שזה על בטן ריקה.
מנסה את זה עכשיו יכול להיות שזה יעזור לעוד אנשים

• הוסף לסימניות
(ולא עקבתי, אבל אם לא בדקת את הבלוטת התריס, אז גם אותה חשוב לבדוק)
מחסור בברזל משפיע על ערכים של בלוטת התריס? כי יצא לי לפני כמה חודשים TSH גבוה ועכשיו יצא תקין (למרות שהברזל עדיין נמוך :( אבל אני אחרי כמה חודשים של לקיחת ברזל מאמינה שכן עלה קצת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה