דרוש מידע כמה דחוף עיבוד של תמונות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם ילדים ללא עיבוד. התמונות יוצאות ברורות וחדות ואני לא יודעת כמה דחוף העיבוד ומה הוא מוסיף.
מה אומרות הצלמות?

• הוסף לסימניות
זה ענין יחסי מאוד ומשתנה בין תמונה לתמונה אם את לא מרגישה צורך בכלל לעבד אל תעבדי אבל בוודאי שהתמונה תכפיל את היופי שלה עדיף פחות תמונות אבל מעובדות לטעמי לפחות לא חייב עיבוד ארוך אבל זה שווה את זה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם ילדים ללא עיבוד. התמונות יוצאות ברורות וחדות ואני לא יודעת כמה דחוף העיבוד ומה הוא מוסיף.
מה אומרות הצלמות?
חשוב לדעת מה העיבוד מוסיף:
בשביל תמונה מקצועית שאת משלמת עליה את מקבלת חדות, קונטרסטיות, צבע, עומק,
הדגשה של אורות וצללים ומראה קסום.
עיבוד לא נכון יגרע מהתמונה.
עיבוד נכון ישדרג את התמונה.
תמונה ללא עיבוד היא נטו צילום, צילום טוב הוא מספק, אבל אם את רוצה הדגשה או הארה
או תמונה אומנותית במיוחד יש צורך להוסיף עיבוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את מתכוונת ללקוחות?
בעיני זו ליגה אחרת, אם את לא מעבדת את נותנת תמונות ברמה פחותה
ולא חושבת שיש קיצורי דרך, כי גם בשביל לדעת איך להשתמש באקשנים לכאורה צריך להבין מה הם עושים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי מישהי יכולה לעלות תמונה לפני עיבוד ואחרי עיבוד? מעניין אותי לראות את ההבדל וכמה זה קריטי

• הוסף לסימניות
באופן אישי (אני לא צלמת..)
לא אוהבת תמונות מעובדות
זה בד''כ כ''כ לא טבעי

כל פעם שעושה לילדים צילומים אני מבקשת את התמונות ללא עיבוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה גם תלוי מצלמה,
יש מצלמות שבפרוש אין צורך בעיבוד
ממש לא רק.
צריך לדעת לצלם היטב,
קומפוזיציה טובה,
תאורה טובה,
רקע נקי,
פנים נקיות,
והאמת שעוד ועוד....
צריך להיות צלמת מעולה עם מצלמה מעולה ותנאי צילום מעולים בשביל לא להזדקק כלל לעיבוד.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא לתמונה מצוינת שעם טיפונת עיבוד השתדרגה! (שלא היה מוכרח פה בכלל, אבל שוב- זה תלוי תמונה)
1694099762183.png

• הוסף לסימניות
והנה לך מקרה של סטודיו מאולתר
שאין ברירה אלא לעבד
1694099910277.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה