כמה דמויות מהשבוע האחרון

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• תמונה4.png
    תמונה4.png
    KB 58.5 · צפיות: 43
  • תמונה5 (2).png
    תמונה5 (2).png
    KB 66.3 · צפיות: 43
  • תמונה7.png
    תמונה7.png
    KB 56.7 · צפיות: 45
  • תמונה6 (2).png
    תמונה6 (2).png
    KB 53 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
את לא מפסיקה לצייר ולהפתיע!!
מתי יש לך גם זמן לצלם ???:cool::cool:
אגב, אהבתי חזק את הלשון של הילד בתמונה האחרונה ואת התנוחה הטבעית שלו- מושלם בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפה דריפה;n5084078:
אגב, אהבתי חזק את הלשון של הילד בתמונה האחרונה ואת התנוחה הטבעית שלו- מושלם בעיני.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפה דריפה;n5084078:

ולגבי הצילום, כשיש לך אחים שאוהבים להצטלם ואפילו דורשים את זה, אז זה סוג של תרגול טוב נראה לי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהראל;n5085196:
ולגבי הצילום, כשיש לך אחים שאוהבים להצטלם ואפילו דורשים את זה, אז זה סוג של תרגול טוב נראה לי....

אחלה תרגול!!
וכשיוצא להם כאלה תמונות... זה כיף חיים!:cool:

• הוסף לסימניות
וואו איך שאת מציירת! פשוט כשרון מהלך!!
תמשיכי להעלות דברים שלך!

• הוסף לסימניות
אהבתי הכי את הציור השני!
כל פעם שאני פותחת את קהילת המאיירים אני מחכה לראות ת'ציורים שלך!!!!
הם מקפיצים פה את האתר!

• הוסף לסימניות
יואו שירה מטורף!!!!!!!
הראשון השני והשלישי סוף, האמת אהבתי את כולם!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה