כמה דמיות ביחד לחו"ד כדי להציץ!

• הוסף לסימניות
זה עזרה וגם קידום היכולת בזכות התגובות
של ריכוז ציירים טובים אני חושב שהפורום הזה
מבחינת הצייר שרוצה להתקדם , להשתפר ,לחדש
וגם להתלמד פשוט -נכס מבורך !!!!
מצורף עוד אלכס אחרי השיפוץ
ועוד שני טרוריסטים (בילדעחייעס')
צפה בקובץ המצורף 301346

צפה בקובץ המצורף 301347

צפה בקובץ המצורף 301348

קבצים מצורפים

• אלכס תיקון.jpg
    אלכס תיקון.jpg
    KB 213.7 · צפיות: 43
  • טרוריסט  דמיטרי מפקד.jpg
    טרוריסט דמיטרי מפקד.jpg
    KB 190.8 · צפיות: 36
  • טרוריסט סרגיי.jpg
    טרוריסט סרגיי.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש מעולה! יופי:)
רק בילד הייתי לגמרי משנה את צורת העין-
שתיהיה עם סממן רוסי יותר. כרגע הוא נראה כמו סתם ילד אירופאי.

ובכלל הערה קטנה: אם ברצונכם ליצור דמות חמודה/ חביבה בעיני ילדים בבקשה המנעו מנחיריים...חבל זה רק גורע.

ברכה והצלחה!

• הוסף לסימניות
וואווווו סרגיי מעולה. אילו מבטים!

הפרופיל של אלכס עדיין משהו מציק בעין. נראה לי שהעפעף התחתון צריך להיות יותר בקו ישר ואילו העליון עגול, ולא להיפך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2137130:
ובכלל הערה קטנה: אם ברצונכם ליצור דמות חמודה/ חביבה בעיני ילדים בבקשה המנעו מנחיריים...חבל זה רק גורע.

לא תמיד זה אפשרי. באף סולד רציני יראו נחיריים וזהו. לכל מעלה יש חיסרון;) ולמעשה זה לא תמיד גורע, צריך לדעת לעשות את זה נכון (כאן לדעתי זה מתקבל יפה).

דמויות מוצלחות מאד! נראה לי שהעין בפרופיל של אלכס יכולה להיות הפוכה, כך שהחלק הפתוח יותר יהיה למעלה.

• הוסף לסימניות
ציורים יפים
לא אלכס, אלכסית או נער בשם אלכס (אם כי עדין נראה בת בתמונה הימנית העליונה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה