כמה דקות

• הוסף לסימניות
של זמן פנוי
אני מנצלת לערוך
את התמונות שלנו...

אשמח לשמוע חו"ד
בעיקר על העריכה
תודה!:)

(טוב אני רואה שהצבעים הם לא כמו
באמיתי:(. אולי בפתיחה זה יעזור..)

נעמי.jpg

• הוסף לסימניות
איזה מתוקה!

הייתי מזיזה אותה שמאלה,
ליצירת קומפוזיציה טובה.
העריכה יפה

• הוסף לסימניות
איזו מתוקה!
כ''כ צמחו לה שיניים?!;)
נראה לי צריך להפריד אותה מהרקע.(חידוד ופחות צהוב)

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרות!

עבדתי סלקטיבית
אבל משום מה כשהורדתי יותר
זה היה נראה מדי שונה
לכן השארתי יותר
למרות שגם לי היה נראה מדי צהוב.

טוב כשיהיה לי שוב זמן בעז"ה אטפל בזה
איזו מתוקה!
כ''כ צמחו לה שיניים?!;)
נראה לי צריך להפריד אותה מהרקע.(חידוד ופחות צהוב)

זו כמובן תמונה ישנה.
את רואה, אין לי זמן לשלי.
כנראה שהסנדלר הולך יחף;)

• הוסף לסימניות
ברור יותר טוב...
והיא מהממת ! חבל שתלכי יחפה;)

• הוסף לסימניות
העיבוד בשניה נראה הרבה יותר טוב.
תמונה מהממת והילדה בובה!!

• הוסף לסימניות
יותר טוב.
תמונה מתוקה מאד.

• הוסף לסימניות
ילדה מתוקה!!
צילום מתוק!
הפוזה מחמיאה לה.
תאירי את הפנים עוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה