דרוש מידע כמה הגיוני לבקש?

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן בהרבה גורמים
קומה נוחה ?
מיקום מרכזי ומבוקש?
אם כך, לא מוגזם בכלל לצערינו....

• הוסף לסימניות
לאלאלא זה ממש מוגזם.
בניין חדש קומה גבוהה+מעלית 3 חדרים שהציעה 4200 - לקח לה המון חודשים למצוא מישהו שהסכים!
וזה אחרי שנתיים שהמחיר היה רק 4000.

תמיד יהיו את אלה שיעופו בבניינים החדשים ויתמחרו גם 5000 אבל אם יש הרבה חסרונות זה בכלל לא מחיר הוגן
@טחינה גולמית אולי באמת תפרטו מה המפרט הטכני

• הוסף לסימניות
כנראה לא בדקתם את השוק של החצי שנה האחרונה
חוויתי את זה מקרוב וזה המחירים(אני משלמת יותר מזה)
אבל כמובן תלוי מה המפרט...
אני מדברת על חדש,קומה נוחה,אזור מבוקש ונתונים טובים נוספים
וזה המחיר!!

• הוסף לסימניות
אזור 100 מ"ר זה המחיר

• הוסף לסימניות
הזוי המחירים בבני ברק לעומת ירושלים....

• הוסף לסימניות
מתחילה לחשוב שבאמת עפתי על עצמי. (כמובן שאשמח לדעת שלא)

אין לי עניין לנסות את מזלי עם מחיר לא ריאלי, אבל בהחלט גם לא להיות פריארית לצד השני...
אזור 100 מ"ר זה המחיר
הרבה פחות. 70 ברוטו
אולי באמת תפרטו מה המפרט הטכני

אזור מעולה
קומה שניה בלי מעלית.
2 כ"א
מסורגת
ממוזגת
שירותי אורחים
אמבטיה
סוכה (קטנטונת ממש)
חדרון שרות
דוד שמש

הוא מושכרת עכשיו ב4700 אבל הושכרה לתקופה יחסית קצרה.
קודם הייתה מושכרת ב4200 ( הושכרה לפני 3 וחצי שנים.)

המחירים עלו? ירדו? חשבתי שיש ביקוש עצום לדירות כאלו...

וסתם שאלה....
כששואלים אותי כמה מטר אני אמורה לענות לפי הברוטו או הנטו?

• הוסף לסימניות
על פניו הפרטים שכתבת נראים מצוינים, חוץ מהסוכה: מה הגודל שלה?
אבל 4700 זה קצת גבוה, לי ידוע שהמחיר הוא מקסימום 4500 לדירה משופצת.
גם לפעמים יש פרטים קטנים שגורמים לדירה להיות פחות אטרקטיבית.
אולי תכנון פחות טוב?
אולי תקרה נמוכה או קורות שגורמות לזה שיצטרכו לקנות ריהוט שיגביל אותם במעבר לדירה הבאה?
מטבח/אמבטיה/שירותים ישנים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תקרה נמוכה או קורות שגורמות לזה שיצטרכו לקנות ריהוט שיגביל אותם במעבר לדירה הבאה?
מטבח/אמבטיה/שירותים ישנים?
תקרה גבוהה מאוד (2.7)
מטבח אמבטיה וכל הדירה חדשים דנדשים

והאזור---
הכי אטרקטיבי בבני ברק בשנתיים האחרונות....

• הוסף לסימניות
תקרה גבוהה מאוד (2.7)
מטבח אמבטיה וכל הדירה חדשים דנדשים

והאזור---
הכי אטרקטיבי בבני ברק בשנתיים האחרונות....
והתכנון של הדירה טוב? כי לפעמים תכנון לא טוב או קורות תקועות במקומות לא מוצלחים יכולים להקטין את שטח הדירה אפילו אם במטרים זה גדול.
גם לא כתבת מה גודל הסוכה. אם זה ממש מטר על מטר, זה גם לא מושך.

• הוסף לסימניות
כשאת כותבת חדשה - נשמע שמדובר בבנין חדש, ושם המחירים יכולים להיות גבוהים יותר.
אבל דירה משופצת בלי מעלית - איכשהוא נשמע לי יקר
(ונראה לי שאנחנו מדברות על אותו אזור..)

• הוסף לסימניות
השאלה מה יש לך להפסיד במשך תקופה מוקצבת לנסות להשכיר במחיר כזה, מקסימום אח"כ לרדת
(זה מה אני עושה בהשכרה לימים וחגים, אבל הרבה פעמים לא בוער לי להשכיר אלא רק אם יהיה מחיר, אז באמת השאלה מה יהיה המחיר לנקיבת מחיר מדי גבוה במקרה כמו שלך)

• הוסף לסימניות
התכנון של הדירה טוב?
התכנון מעולה (לפי דבריה של המעצבת- שוכרת שגרה שם 3 שנים)
האמבטיה-שירותים מהווים גם כיחידת הורים ע"י דלת שלישית שמאחדת אותם עם חדר שינה.
המטבח נמצא מימין לסלון ולא רואים את הכלים בכיור מהכניסה....

תכנון לא טוב או קורות תקועות במקומות לא מוצלחים יכולים להקטין את שטח הדירה אפילו אם במטרים זה גדול.
יש באמת קיר משופע מעט בחדר ילדים שמצריך טיפה יותר מחשבה.
ועמוד בחדר שינה במקום של הארון שמצריך או ארון נגר או ארון 2 דלתות בלבד. אבל אם השוכר ירצה אנחנו נדאג לארון.
מטר על מטר,
זה.
לצערי.

• הוסף לסימניות
יש באמת קיר משופע מעט בחדר ילדים שמצריך טיפה יותר מחשבה.
ועמוד בחדר שינה במקום של הארון שמצריך או ארון נגר או ארון 2 דלתות בלבד. אבל אם השוכר ירצה אנחנו נדאג לארון.
זה אומר שאם השוכר רוצה להביא את הארון הסטנדרטי שלו, הוא לא יכול. זו בהחלט נקודה משמעותית לאנשים שכבר יש להם ריהוט.
ואם הסוכה קטנה זה אומר שהם לא יוכלו להזמין אורחים בכלל בסוכות, ויצטרכו הרבה להתארח. שוב, לא לכולם זה מתאים.
אז זה באמת מחיר קצת יקר.
גם 4200 לפני 3 וחצי שנים היה קצת יקר. מכירה מישהי שהשכירה במחיר הזה בדיוק לפני 3 וחצי שנים(חודש לפני הקורונה) דירה חדשה מקבלן בבנין חדש עם מרפסת גדולה, ללא בעיות של ריהוט.

• הוסף לסימניות
זה אומר שאם השוכר רוצה להביא את הארון הסטנדרטי שלו, הוא לא יכול. זו בהחלט נקודה משמעותית לאנשים שכבר יש להם ריהוט.
השוכר הראשון שם את הארון בחדר ילדים. (ושם בחדר שינה ארון 2 דלתות)
והשוכר השני קנה את הריהוט מהשוכר הראשון....

ואם הסוכה קטנה זה אומר שהם לא יוכלו להזמין אורחים בכלל בסוכות,
נכון. אני אומרת את זה לכל מתעניין שזו סוכה בשביל מזרון וכוס מים.
לרוב הדירות האלה משמשות צעירים שגם ככה שורצים עדין אצל ההורים, אז הם שמחים שהם לא צריכים לרוץ לשם בשביל כל כוס מים...

אז זה באמת מחיר קצת יקר.
אני לוקחת בחשבון שאצטרך לרדת ל4.5 השאלה אם להתעקש על זה או גם משם אצטרך לרדת

• הוסף לסימניות
השוכר הראשון שם את הארון בחדר ילדים. (ושם בחדר שינה ארון 2 דלתות)
והשוכר השני קנה את הריהוט מהשוכר הראשון....
ארון 2 דלתות הוא ממש קטן לחדר שינה. יש בו גם תליה? אם לא-איפה תולים?
לרוב הדירות האלה משמשות צעירים שגם ככה שורצים עדין אצל ההורים, אז הם שמחים שהם לא צריכים לרוץ לשם בשביל כל כוס מים...
אלו שמשלמים 4500 על דירת 3 חדרים בד"כ רוצים לשכור את הדירה לטווח ארוך, ולא לכמה שנים בודדות, ככה שלא יצטרכו לעבור דירה כל 3 שנים. גם מעבר דירה עולה כסף.
אני לוקחת בחשבון שאצטרך לרדת ל4.5 השאלה אם להתעקש על זה או גם משם אצטרך לרדת
מה הכוונה להתעקש? ברור שאין טעם להשאיר את הדירה חודשיים ללא שוכר רק בשביל 4.5 ולא 4.4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת